reklama
Zerknij, tu jest cennik: Koszty leczenia | Klinika Leczenia Niepłodności GAMETA - In Vitro - Histeroskopia - Endometrioza
a jak nie ma tego czego szukasz, zadzwoń do nich sobie:
CENTRUM ZDROWIA GAMETA KIELCE
Adres:
ul. Kościuszki 11
25-310 Kielce
Polska
http://maps.google.pl/maps?f=q&sour...za+Kościuszki+11,+Kielce,+Świętokrzyskie&z=16
Kontakt telefoniczny:
tel.: /+48/ 041 369 55 55,
tel.: /+48/ 041 369 55 50,
fax: /+48/ 041 344 49 33
a jak nie ma tego czego szukasz, zadzwoń do nich sobie:
CENTRUM ZDROWIA GAMETA KIELCE
Adres:
ul. Kościuszki 11
25-310 Kielce
Polska
http://maps.google.pl/maps?f=q&sour...za+Kościuszki+11,+Kielce,+Świętokrzyskie&z=16
Kontakt telefoniczny:
tel.: /+48/ 041 369 55 55,
tel.: /+48/ 041 369 55 50,
fax: /+48/ 041 344 49 33
samotronka87
Zaangażowana w BB
Witam chodzi ktoś może z dzieckiem do pediatry Bożeny Chamerskiej szukam dobrego pediatry dla dziecka co Ja mogę do niej jeździć bo nie jestem z centrum Kielc i mało która by przyjechała na wizytę prywatnie bo mieszkam 17 km od Kielc...
S
Sol
Gość
samotronka - ja nie znam żadnych prywatnych lekarzy bo nie mam takiej potrzeby więc Ci nie pomogę a jeśli chodzi o lekarza pierwszego kontaktu to lepiej wziąć sobie takiego blisko domu bo potem z dzieckiem ciężko się jeździ A wy niedługo na pierwsze szczepienia idziecie :-)
Ciacho880625
Mama Marcelinki
avani, nie wiem czy odczytałaś ale napisałam Ci wiadomość na priv.
samotronka87
Zaangażowana w BB
tak sol już niedługo u nas pierwsze szczepienie,jak ten czas leci tu pamiętam poród i jak pediatra w szpitalu mówiła za 6 tyg. szczepienie a ja sobie myślę gdzie tam 6 tygodni a to już miesiąc Mój mały bąbelek ma
Witam
poszukuje dobrego neurologa, czy znacie kogoś godnego polecenia??? Czy wiecie gdzie w Kielcach można zrobić USG przezciemiączkowe? Podejrzewam u mojego dziecka wzmożone napięcie mięśniowe i potrzebuje dobrego specjalisty, w Kielcach będę dopiero w listopadzie, czy to nie za poźno na leczenie tej przypadłości? mała będzie mieć skończone 4 miesiące,pozdrawiam
poszukuje dobrego neurologa, czy znacie kogoś godnego polecenia??? Czy wiecie gdzie w Kielcach można zrobić USG przezciemiączkowe? Podejrzewam u mojego dziecka wzmożone napięcie mięśniowe i potrzebuje dobrego specjalisty, w Kielcach będę dopiero w listopadzie, czy to nie za poźno na leczenie tej przypadłości? mała będzie mieć skończone 4 miesiące,pozdrawiam
reklama
S
Sol
Gość
aga - na przezciemiączkowe może być już za późno za dwa miesiące ale robią w kilkunastu miejscach w Kielcach - miedzy innymi w szpitalach. Ale skierowanie dostaniesz od lekarza. A co do neurologów ja polecam Piotrowiczową - przyjmuje na rondzie 9 wieków prywatnie i na fundusz. Ja jestem z niej zadowolona a leczyła kiedyś mnie a teraz na kontrole chodzę do niej z Karolą. Ale o każdym lekarzu są różne opinie. U mnie na placyku dwie babki były z niej bardzo niezadowolone a inna też chwali więc kwestia podejścia
Podziel się: