reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lekarz z polecenia.

reklama
Monia no niestety teraz lekarza z powołania jest mało,ale polecam tez Dominik Skupiński-chodzilam do niego jak pracowal w medimaxie teraz tylko prywatnie przyjmuje.ale naprade umie wysłuchac i ma podejscie do dzieci.moja rodzinna tak nie potrafila mi pomoc jak on.skleroze mam i jestem zła ze wczesniej sobie o nim nie przypomniałam.

A czy ktoś zna dobrego pediatrę dla dziecka z przychodni na Starzyńskiego? Ja mam tam rodzinną Aleksandrę Ruduchę. Będę wdzięczna za wszystkie informacje.

Hej dziewczyny,
za niecały miesiąc spodziewam się przyjścia na świat swojego synka,
szukam dobrego lekarza rodzinnego dla siebie i małego oraz pediatry.

Przejrzałam wątek, że w sumie już Odzieżowa za bardzo nie jest polecany za to przychodnia na Kadłubka bardziej.

Zorientowałam się co do lekarzy i zastanawiam się co słyszałyście może o lekarzach tj. Krasowska i Nowakowicz z Kadłubka właśnie?

Ja chodze z mala tylko do jednej pediatry ktora moge polecic w 100% ! pracuje w szpitalu na Pomorzanach"Klinika Patologi Noworodka pam" i przyjmuje prywatnie w Zdrojach
Dr.n.med. Barbara Michalczyk,super kobietka!

reklama
sweetMeklonGirl ja chodze na odziezowa 33 do dr.Małek i jest miła,zbadała mnie.chodze od niedawna.ale przenoszą w lutym przychodnie na troche na 3maja a pózniej na piłsudskiego(na stałe) ,bo na odzieżowej burzą wszystko. jest jeszcze na odziezowej druga przychodnia babika mi tam polecała(jakas mama pod przychodnia:) ) ale tam dłuzej miałam czekać na wizyte,wiec zrezygnowałam.

Do góry