reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lekarz z polecenia.

reklama
Haniu:-)
wiem ze przy szpitalu w zdrojach jest poradnia laktacyjna....

pierwszy miesiąc kamienia mojej córci tez był straszny - płakałam jak ona ssała ---pozniej wszystko się unormowało....

a próbowałaś nakładek silikonowych?

jak sie w ogóle macie? jak niunia?
pozdrawiam

W szpitalu w Zdrojach jest bardzo dobra poradnia laktacyjna. Bezpłatna dla kobiet rodzących w tym szpitalu. Jak dla innych to nie wiem.
Polecam stronę i forum komitetu upowszechniania karmienia piersią - bardzo dużo dobrych informacji

Muszę zarejestrować dzidzię do okulisty. Ma mieć wizytę w wieku 3 miesięcy.
Czy możecie polecić jakiegoś dobrego okulistę, który da radę z dzieckiem? :)
Hania

Muszę zarejestrować dzidzię do okulisty. Ma mieć wizytę w wieku 3 miesięcy.
Czy możecie polecić jakiegoś dobrego okulistę, który da radę z dzieckiem? :)
Hania

Ja byłam w przychodni na 3 Maja (dawna kolejowa) u dr Przerwy (babeczka). Obsłużyła nas miło i fachowo. Nie musieliśmy długo czekać na wizytę. Rejestracja w miarę na bieżąco.

ja chodizlam do Okulisty do tomalu do Medikusa teraz wiem ze przyjmuje takie maluchy w mierzynie w przychodni na Grafitowej wogole fajna przychodnia mimo ze zmieniłam adres i mam do nich 20 km to nie zmieniam przychodni

reklama
Do góry