reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lekarz z polecenia.

reklama
Polecam wspaniałego pediatrę Pana Jacka Rudnickiego. Pracuje w szpitalu na pomorzanach, przyjmuje również prywatnie. Ciepły, serdeczny, a przede wszystkim świetny specjalista.Kocha maluchy i to się czuje:) Podaje numer: 0 601 565044. Trzeba byc cierpliwym, bo często trudno sie do niego dodzwonić (szpital).

potwierdzam
opiekuje się moim maluchem na pomorzanach super lekarz wszystko mi tłumaczy co z małym zawsze moge do niego iśc czy zadzwonic jak mam pytania czy wątpliwości

I ja mam pytanie/

Czy znacie może przychodnię na Redzie i pracujące tam lekarki? Teraz jestem w przychodni na ku słońcu, ale nie jestem zadowolona, więc szukam ...

dzięki

ja chodze z dziecmi juz 3 lata do przychodni na redzie. Polecam dr Pawlus, bardzo miła i rzetelna lekarka rodzinna a na dodatek pediatra.

I ja mam pytanie/

Czy znacie może przychodnię na Redzie i pracujące tam lekarki? Teraz jestem w przychodni na ku słońcu, ale nie jestem zadowolona, więc szukam ...

dzięki

ja chodze tam od początku istnienia nie wiem nawet ile to już lat ale sporo;-)

choidze do dr Pawlus polecam :)

ja chodze z dziecmi juz 3 lata do przychodni na redzie. Polecam dr Pawlus, bardzo miła i rzetelna lekarka rodzinna a na dodatek pediatra.

:-)dzięki,

dziewczyny z tego co wiem to bardzo mała przychodnia, nie jestv to uiążliwe, nie ma tłoku, są duże kolejki? i jak jest ze szczepieniami?

zastanawiam się jeszcze nad przychodnią na ul.hrubieszowskiej?

ja z małą chodzę do dra Chudyckiego,
mamy bliżej do Pyrzyc więc tam jeździmy, mimo złych opinii na necie ja jestem bardzo zadowolona

reklama
Witam dziewczyny, też jestem ze Szczecina .Jeśli któraś z was jest z prawobrzeza to super lekarka jest w Zdrojach,dr Paprota.Przyjmuje prywatnie w szkole pods. Ma super opinie.Jeśli chodzi o ortopedę to najlepszy w szczecinie jest Karkosz,strasznie ma długie terminy,ale zawsze jechałam wtedy kiedy potrzebowałam i udawało mi sie do niego dostać bez wcześniejszej rejstracji.Jest on ordynatorem ortopedi dziecięcej w szpitalu w Zdrojach i przyjmuje tez w przychodni na ul.Marii Curie Skłodowskiej.

Do góry