reklama
Magda wlasnie mslalm o jakims spacerku. Maja jeszcze kaszelek ma troche ale ja ciagle kaszle i to chyba ja powinnam sie zaszczepic hihihihih bo najgorzej na tym wychodze :-( Zanim sie nie "dorobilam" dzieci to wcale nie chorowalam a teraz koszmar.
No musimy sie umowic bo ja od marca mam zamiar sprobowac przez miesiac pracowac, tam co ci wspominalam.
No i mam samochod hihihihihi teraz tylko musze go odebrac z Warszawy i przerejestrowac wreszcie nie bede uzaleznona od mezulka
No musimy sie umowic bo ja od marca mam zamiar sprobowac przez miesiac pracowac, tam co ci wspominalam.
No i mam samochod hihihihihi teraz tylko musze go odebrac z Warszawy i przerejestrowac wreszcie nie bede uzaleznona od mezulka
magdalena25
Majowe mamy'08 Przeszczęśliwa mamuśka
Gratuluję auta!
Ja wróciłam po weekendzie u rodziców i dziś pierwszy dzień w szkole. Ponieważ nie ma "babci Irenki" (pojechała do sanatorium) w tym tygodniu wspiera mnie kuzynka licealistka (ma jeszcze ferie). W przyszłym będę wagarowała i pojadę pewnie do rodziców (skoro nie mam opieki dla Julka to niech się nim dziadkowie nacieszą) a potem na tydzień przyjedzie mój tata.
Więc trudno mi mówić kiedy spacerek jest możliwy, ale przemyślę
Ja wróciłam po weekendzie u rodziców i dziś pierwszy dzień w szkole. Ponieważ nie ma "babci Irenki" (pojechała do sanatorium) w tym tygodniu wspiera mnie kuzynka licealistka (ma jeszcze ferie). W przyszłym będę wagarowała i pojadę pewnie do rodziców (skoro nie mam opieki dla Julka to niech się nim dziadkowie nacieszą) a potem na tydzień przyjedzie mój tata.
Więc trudno mi mówić kiedy spacerek jest możliwy, ale przemyślę
Cześć dziewczynki!
Jesteśmy w domciu:-) :-)
Urodziłam 22 lutego o 15.55 syneczka Oleczka - 3730 g i 56 długi.
Jeśli ciekawe jesteście jak mój poród wyglądał zapraszam do opisu w marcóweczkach 2007.
Ale jestem szczęśliwa:-) i zmęczona bo walczę z nawałem pokarmu:-( .
Pozdrawiam
Jesteśmy w domciu:-) :-)
Urodziłam 22 lutego o 15.55 syneczka Oleczka - 3730 g i 56 długi.
Jeśli ciekawe jesteście jak mój poród wyglądał zapraszam do opisu w marcóweczkach 2007.
Ale jestem szczęśliwa:-) i zmęczona bo walczę z nawałem pokarmu:-( .
Pozdrawiam
magdalena25
Majowe mamy'08 Przeszczęśliwa mamuśka
Serdeczne gratulacje!!!!! Niech się Oleczek zdrowo chowa Uściski dla powiększonej rodzinki.
Orzeszek.1
Początkująca w BB
Witajcie, jestem mamą 3 miesięcznej Gabrysi, w końcu znalazłam forum mamuś z Legionowa :-)) Nudno jest samemu wychodzić na spacerki...
Orzeszek.1
Początkująca w BB
A może któraś mieszka w okolicach Sowińskiego???
reklama
Ja jestem z Norwida i też początkująca ;-),pozdrawiam