reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Legionowo i okolice

reklama
Magda wlasnie mslalm o jakims spacerku. Maja jeszcze kaszelek ma troche ale ja ciagle kaszle i to chyba ja powinnam sie zaszczepic hihihihih bo najgorzej na tym wychodze :-( Zanim sie nie "dorobilam" dzieci to wcale nie chorowalam a teraz koszmar.
No musimy sie umowic bo ja od marca mam zamiar sprobowac przez miesiac pracowac, tam co ci wspominalam.
No i mam samochod hihihihihi teraz tylko musze go odebrac z Warszawy i przerejestrowac :-D wreszcie nie bede uzaleznona od mezulka :laugh2:

Gratuluję auta!
Ja wróciłam po weekendzie u rodziców i dziś pierwszy dzień w szkole. Ponieważ nie ma "babci Irenki" (pojechała do sanatorium) w tym tygodniu wspiera mnie kuzynka licealistka (ma jeszcze ferie). W przyszłym będę wagarowała i pojadę pewnie do rodziców (skoro nie mam opieki dla Julka to niech się nim dziadkowie nacieszą) a potem na tydzień przyjedzie mój tata.
Więc trudno mi mówić kiedy spacerek jest możliwy, ale przemyślę :)

Heheh my tez w piatek ruszamy na tydzien do babci w tamte okolice :tak:
Musze zalatwic sprawy z mechanikiem i rejestracja samochodu wiec przy okazji dziadkowie tez sie naciesza dzieciakami i ja odpoczne hehehe

Cześć dziewczynki!

Jesteśmy w domciu:-) :tak: :-)
Urodziłam 22 lutego o 15.55 syneczka Oleczka - 3730 g i 56 długi.
Jeśli ciekawe jesteście jak mój poród wyglądał zapraszam do opisu w marcóweczkach 2007.
Ale jestem szczęśliwa:-) i zmęczona bo walczę z nawałem pokarmu:-( .
Pozdrawiam

Serdeczne gratulacje!!!!! Niech się Oleczek zdrowo chowa :) Uściski dla powiększonej rodzinki.

Witajcie, jestem mamą 3 miesięcznej Gabrysi, w końcu znalazłam forum mamuś z Legionowa :-)) Nudno jest samemu wychodzić na spacerki...

reklama
Do góry