reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Legionowo i okolice

reklama
Cześć mamuśki :) Wpadajcie jak najczęściej.

Hmmm... Sowińskiego??? Mieszkam w Legionowie już 7 rok ale nie doszłam jeszcze do ładu z ulicami na "S". To ta przy Globi? Czy ta za targowiskiem?
Ja mieszkam przy Rynku Miejskim.

Magda Sowinskiego to ta gdzie nasza przechodnia jest o ile sie nie myle heheheh
Wiatamy nowe mamy i zachecamy do pisania ;-) ;-)

tak, Sowińskiego jest przy GLOBIM :-)) Moja maleńka zapisana jest do MEDIQA ale w ten piątek odwiedzimy przychodnię na Sowińskiego, a raczej tamtejszego rehabilitanta

A ty Orzeszku jesteś z małą w domu? Ja bardzo chętna na spacerki ale gorzej z wykonaniem. Na razie tak w wersji optymistycznej mogę powiedzieć, że może za dwa tygodnie w piątek dam radę.
Bo tylko w piątek kończę szkołę wcześniej, ale na razie mam pracę domową i raczej popołudniami siedzę przy kompie :(

magdalena25 jesteśmy z malutką w domu, ale teraz przez dwa tygodnie jesteśmy na WAKACJACH u moich rodziców i byczymy się :-)

Witajcie

Orzeszek - jak się zrobi cieplej to sie umówimy;-) Na razie wychodze tylko na krótkie spacerki przy domu:tak: Sama kondycji nie mam:baffled: mały pewnie godzinkę lub dwie bez cycocha by wytrzymał:-D

Woloszki - to chyba ja najbliżej Ciebie mieszkam - ul. Mieszka I, koniec osiedla przy polach jabłonowskich:tak:

Magda - wczoraj odwiedziła nas Irenka - uśmiechnieta i szcześliwa - dobrze jej u Was:-) :tak: :-D

pozdrawiam

Magdakap nie mieszkasz blisko Woloszki - chyba myslałaś o tym osiedlu za Obi, ale Woloszki mieszka na Nowym Bukowcu w zupełnie inną stronę.
Nam też z Babcią Irenką dobrze :)
No to kiedy spacerek? I która chętna? Ja w piątki jestem w miarę wcześnie w domu bo ok 1330. Więc może w któryś piątek?

reklama
Magdakap nie mieszkasz blisko Woloszki - chyba myslałaś o tym osiedlu za Obi, ale Woloszki mieszka na Nowym Bukowcu w zupełnie inną stronę.
Nam też z Babcią Irenką dobrze :)
No to kiedy spacerek? I która chętna? Ja w piątki jestem w miarę wcześnie w domu bo ok 1330. Więc może w któryś piątek?

Racja Magda - pomyliło mi się:laugh2: no to najbliżej mam do Orzeszka:tak:
To czekamy na słoneczny piątek:-) Do zobaczenia:-)

Do góry