reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Legionowo i okolice

reklama
Aniu a my czasami spacerujemy też po Norwida :)
Może jakiś wspólny spacerek?
Hmmm...
Rzucę terminem: poniedziałek 15-16.00?
Kto się pisze? Lub jakieś inne sugestie?

Magda ja juz wocilam od babci :tak: ale tam jeszcze wieksza zima :tak:
ja jestem chetna na wspolne spacerki nawet kolo w wozku mi naprawili wiec smigam po tym sniegu jak spychacz ;-) no ale w tych godzinach to mi nie pasuje ja jestem wolna od rana do wlasnie 15 bo pozniej smigam po Maksika a on nie jest chetny ostatnio na spacery tylko na zabawy z chlopakami w sniegu ;-)

W sumie o tej porze to mi Maja spi w lozeczku ale jakos ja przestawie :tak:
Jak nie bedzie padalo to sie piszemy, bo dzis tak zmoklam jak bylam po Maksa ze nawet skarpety przemoczone :tak:

A do której ci śpi? Może później? 12? 13? To mogłabyć potem skoczyć po Maksia.
Julek idzie spać właśnie tak koło 14.30-15.00

Cześć dziewczyny!Ale mnie tu dawno nie było:zawstydzona/y: niby nie pracuje ale jakoś mi nie po drodze.Przepraszam.U nas wszystko dobrze.Nareszcie doczekałyśmy się 2 ząbków,troszkę mało ale Kamilka jakoś powoli się za ząbki wzięła:-) a po zatym wczoraj udało się pierwsze 5 cm raczkowania:-) .Postaram się częściej was odwiedzać.Pozdrawiamy!

Magda moja wstaje okolo 7, zje pobawi sie i idzie spac okolo 9-10 najpozniej, czasami spi 30 min a czasami nawet 2 godz. :))) wiec z nia roznie bywa.
Jedyne chodzi o to jej jedzenie bo to glodomor, jak brat ;-) wiec lepiej by mi pasowalo 12.30 -13. najadla by sie po spaniu i ruszylybysmy w miasto :-D a pozniej prosto po Maksia.

Lui zaglądaj do nas częściej :)
Woloszki to może ok. 12.30? Miejsce: Bank Śląski przy przejściu przez tory?
Mi tez ta godzina pasuje - po spaniu a przed następnym (akurat się Julkowi zmienia rozkład dnia z 3 drzemek na 2).

reklama
Cos mi sie pokielbasilo z kontem nie pokazuje mi nowych watkow :-(
Dobrze ze sama tu zagladnelam.
Oki Magda na ta chwile jestesmy umowione, jakby cos sie wydarzylo to dam ci znac na komorke. (dzis Majka zasnela po 9 i obudzila mi sie przed 12 spala jak zabita nawet maks ja nieobudzil swoimi wyglupami).

Do góry