reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Legionowo i okolice

Magdakap czy przypadkiem twoją Matysią nie zajmowała się "babcia" Irenka?
Woloszki dużo zdrówka dla Maksia! Mam nadzieję, że już lepiej?

O ho, widzę, że świat jest jeszcze mniejszy niż myślałam. Pewnie, że znamy babcię Irenkę. Nadal utrzymujemy kontakt. A coś więcej mi napiszesz?Skąd, co i jak? Sama nie wiem o co spytać.

reklama
Ale gapa jestem. Przez tą ciążę całkowicie ogłupiała. Już rozumiem. No i przeczytałam uważnie poniższe posty. Magdalena 25, to Twoim synkiem babcia Irenka się teraz zajmuje! Pozdrawiam serdecznie.:))

Tak, tak świat jest mały :)
My nawet rozmawiałyśmy przez telefon swojego czasu :)
No i bardzo dużo o Matysi i o was słyszałam. A ostatnio o tym jak Matysia była u Dari w przedszkolu na występach z okazji Dnia Babci (to przy okazji podobnej wizyty Julka).
Jak u was rodzinne przygotowania do "rozdwojenia"?

Pamiętam, że rozmawiałyśmy. Jak nakręcona zdawałam Ci relację na temat babci Irenki. :)) Odnośnie rozdwojenia to nie wszystko jeszcze przygotowane. Chciałabym, żeby czas szybciej zleciał, bo mogę w każdej chwili rodzić. Mam niewydolność szyjki macicy i leżę plackiem, do tego dziś przez kilka godzin pobolewał mnie brzuch (bóle przepowiadające). A to dopiero 33 tc. buuuuuuu

Magda i tak jesteś niesamowicie dzielna! I bądź dobrej myśli, bo wszystko będzie na pewno dobrze.

Witamy Was cieplutko.My też chcemy się spotkać,pogadać bo troche czujemy się tu samotnie.Jestem mamą 4,5 miesięcznego Filipka.Mieszkamy w Legionowie już 5 rok.Pozdrawiamy

reklama
Do góry