reklama
Ja mieszkam z drugiej strony Legionowa, prawie w Jabłonnie. A córcia chodzi do 3-latków w przedszkolu nr 12, imienia Króla Maciusia przy szkole nr 7.Nawet nie wiedziałam, że przy Biedronce jest przedszkole, ups - a jestem rodowitą Legionowianką.pozdrawiam
magdalena25
Majowe mamy'08 Przeszczęśliwa mamuśka
Magdakap czy przypadkiem twoją Matysią nie zajmowała się "babcia" Irenka?
Woloszki dużo zdrówka dla Maksia! Mam nadzieję, że już lepiej?
Woloszki dużo zdrówka dla Maksia! Mam nadzieję, że już lepiej?
magdalena25
Porwało i ponownie wyrzuciło
U mnie zwyczajnie koniec semestru (czyt. istny sajgon). Zaglądam, ale tylko troszkę poczytam i raczej nauka. Poza tym Julek był przeziębiony ale już dochodzi do siebie.
A co u was?
U mnie zwyczajnie koniec semestru (czyt. istny sajgon). Zaglądam, ale tylko troszkę poczytam i raczej nauka. Poza tym Julek był przeziębiony ale już dochodzi do siebie.
A co u was?
No u nas Maja dalej probuje poszczac sie ale sie chyba czegos wystraszyla i zrobila sie ostrozniejsza
A Maks znow cos przyniosl z przedszkola kicha i pokasluje. Co przyjedziemy do Legionowa od rodzicow to zaraz dzieciaki sie rochorowuja
W poniedzialek Maks ma w przedszkolu Dzien Babci i Dziadka przyjezdzaja dziadkowie i moze sie z nimi wybierzemy do nich na pare dni
A Maks znow cos przyniosl z przedszkola kicha i pokasluje. Co przyjedziemy do Legionowa od rodzicow to zaraz dzieciaki sie rochorowuja
W poniedzialek Maks ma w przedszkolu Dzien Babci i Dziadka przyjezdzaja dziadkowie i moze sie z nimi wybierzemy do nich na pare dni
magdalena25
Super ta twoja Maja! Julek nadal 100% stacjonarny. Tylko siedzi (ale posadzony). Tatuś też nie raczkował i może po nim Julek sobie ten etap daruje.
Na uroczystość Dnia Babci w przedszkolu to i Julek się wybiera Ze swoją "babcią" Irenką, do jej wcześniejszej podopiecznej.
Na uroczystość Dnia Babci w przedszkolu to i Julek się wybiera Ze swoją "babcią" Irenką, do jej wcześniejszej podopiecznej.
Magda kurcze jak ci zazdroszcze ze Julek jeszcze stacjonarny :-)
Mi Maks tez nie raczkowal zaczal chodzic jak mial 10 miesiecy.
A Maja wszystko tak szybko zaczela i myslelismy ze chodzic tez juz nie dlugo zacznie ale ona woli raczkowac albo pchac chodzik lub pudelko na kolkach )) Chodz dzis ryzykowala troszke lapala sie lozka a pozniej lapala stolik super to wygladalo pozycja na ugietych nozkach )))
No to gwarantuje ci ze Julek bedzie zachwycony jak z Maja poszlam na Wigilie do Maksika to byla zachwycona))))
No jak dobrze pojdzie i wszystko pojdzie po naszej mysli to za jakis czas zglosze sie do ciebie z wytycznymi do szukania opiekunki
Mi Maks tez nie raczkowal zaczal chodzic jak mial 10 miesiecy.
A Maja wszystko tak szybko zaczela i myslelismy ze chodzic tez juz nie dlugo zacznie ale ona woli raczkowac albo pchac chodzik lub pudelko na kolkach )) Chodz dzis ryzykowala troszke lapala sie lozka a pozniej lapala stolik super to wygladalo pozycja na ugietych nozkach )))
No to gwarantuje ci ze Julek bedzie zachwycony jak z Maja poszlam na Wigilie do Maksika to byla zachwycona))))
No jak dobrze pojdzie i wszystko pojdzie po naszej mysli to za jakis czas zglosze sie do ciebie z wytycznymi do szukania opiekunki
reklama
magdalena25
Będę do twojej dyspozycji