reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Legionowo i okolice

NOrmalnie Weroniczka mistrzyni....kiedys o niej usłyszymy ze zdobyla złoto na olimpiadzie :)

na spacerek a i owszem, fakt ze dopiero od pomiedziałku bede miała wózek (stary sprzedałam a nowy kupiłam na allegro i dopiero w poniedziałek bedzie Kuba miał czym jeździc) ale to juz raptem za 2 dni...to kiedy się umawiamy ??

reklama
No właśnie kiedy??Mam nadzieje że uda nam sie w tym tygodniu (o ile pogoda dopisze) i że nareszcie pogadamy na żywo ;)

No siemka dziewczyny, pogoda do kitu.
Ja ostatnio czytałam na forum u październikowych mam, że dzieciaczki chorują i pomyślałam jak to dobrze,że Nisia jest zdrowa i chyba zapeszyłam bo dziś rano obudziła się z katarkiem, ale już poszla w ruch herbatka na przeziębienie i większa porcja wit C mam nadzieję, że to zapobiegnie dalszemu rozwojowi choróbki.
Mozemy się umówić w przyszłym tygodniu jak pogoda dopisze

Witam!No i pogoda nam sie poprawiła :),mam nadzieje że Weronika czuje sie już lepiej.My dziś zaliczyłyśmy długi spacerek a teraz czas na odpczynek.A jak wam mija dzionek??

Lui ja prałam zasłony.Mam dość , malutki też sie zmęczył aż usnął drugi raz czego zazwyczaj nie robi. A ja atakuję teraz podłogi ale wpadłam na chwilę.

Nikt się nie odzywa, więc chyba wszystkie korzystacie ze słoneczka na spacerach. Julek też na spacerze z babcią, a ja... w książkach. Ale jeszcze tylko do 20.06 :)

Czesć!No my dziś pokożystałyśmy kilka godzinek ;) teraz chyba zaraz walne sie spać bo ledwo na oczy patrze.A jak wam sie udał dzień?Jak sie czuje Weronika?Mam nadzieje że zdrowa.Pozdrawiamy panie i panów ;)

śiemka dziewczyny, Nika może być jeszcze trochę katarek ją męczy ale już wszystko na dobrej drodze, jest trochę marudna bo wychodzą jej górne jedynki.
Ale dziś pogoda nieciekawa.
Lui i jak z pracą?

reklama
Cześć dziewczyny!Ale mamy lato :mad: aż sie odechciewa.Co do pracy to szukam ale nie jest to takie szukanie że już natychmiast,poprostu sie rozglądam.A co u was??Coś dziewczyny rzadko tu zaglądamy :(

Do góry