reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Łaskotki, bulgotki, wywijanie i kopanie - czyli ruchy naszych maleństw :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ja dzisiaj nie mam ale ostatnie 2-3 dni mam taką że bym mogła zionąć jak smok wawelski :shocked2:

reklama
ja w sumie już zjadłam 24tab rennie, teraz kończę opakowanie 48szt i jeszcze dokupiłam 24 w razie co... :cool2:

:szok::szok::szok:
nie faszeruj się tak kobieto !!
ja kupiłam pierwsze opakowanie Rennie jakoś ponad miesiąc temu - sztuk 24 , znikło 5 z czego B. zjadł 2 sztuki ;)

mnie przy zgadze jeszcze na rzygi bierze więc muszę się jakoś ratować a mleko już nie pomaga :no:

no tylko że ja od zimy biorę - pamiętam że skoki leciały jak szłam do sklepu.. no i czasem biorę 2szt jak nie przechodzi :/

Ja staram się nie jeść tłustego, po ostatnim pączku zgaga męczyła mnie dwa dni... nie jem dużo i przed snem, dodatkowo przed snem pije szklankę mleka na wszelki wypadek i po śniadaniu kilka migdałów:tak:

Mój lekarz zabronił mi brać Rennie (chyba że naprawdę jest bardzo źle), kazał kupić siemię lniane i tym sobie pomagać. Biorę tylko jak mnie w nocy dopadnie i już nie mogę wytrzymać. Mleko ani przetwory nie pomagają. Ostatnio nawet na czczo mam zgagę.

ja tam jem to na co mam ochotę , będzie zgaga ,trudno... mam ochotę to jem :-D zawsze można się poratować mleczkiem :-) albo w sytuacjach nie do wytrzymania - rennie :cool2: i już w porządku mój żołądku ;D

ja ostatnio zjadłam rano bułkę z serem i już miałam zgagę... no po takich rzeczach to chyba już przesada :/

Mońcia- też niczego sobie nie żałuje;-) ale od zawsze miałam problemy z żołądkiem, więc mam nawyk odtłuszczania:-p

reklama
ja za to ze zgagą spotkałam się dopiero w ciąży ... ale nie jest to jakoś częste u mnie , za
to skurcze łydek albo stóp to masakra :( a podczas porodu to się nasilaaaa....

nadalka , zgaga jest też wtedy kiedy dziecko uciska na żołądek - więc nie zawsze istotne co zjesz tylko też maleństwo może Cię tam drażnić ... a no i trzeba jeść mało i często

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry