Mi zarówno mój lekarz jak i lekarz u którego byłam na usg 3d powiedział, że jest strasznie wysoko jak na etap ciąży, bo był sporo nad pępkiem dlatego nie mógł go sięgnąć głowicą 3d, żeby wyraźnie było widać, a był to 20 tydzień.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
twilight
Fanka BB :)
Przymierzałam się do drzemki poobiedniej, bo po basenie oczy mi się kleją, ale moje dziecko stwierdziło coś zupełnie odwrotnego i właśnie jestem zasypywana kopniakami i wypinaniami... Mam nadzieję, że jak już dziecko będzie z nami ten cały charakterek się zatraci, bo jak na razie to wszystko robi na odwrót... ;-)
mela1986
moja Mimi też już coraz mniej ma miejsca bo się wypina i wypina i nie czuję już,że się przemieszcza z dołu do góry z boku na bok jak to było jeszcze tydzień temu, ale co się dziwić nasze wilelkoludki są już całkiem spore a ja się nie mogę doczekać kiedy będzie można przez brzusio dojrzeć stópkę albo łapkę - ale na to to jeszcze chyba musimy cierpliwie poczekać
ania-aneczka
Nadalko Ann ja mam dokładnie to samo Brakuje tych kopniaczków Moja np dupkę lub główkę wystawia zawsze na prawym boku I takie bardziej burczenie czuje niż kopanie Ciekawe ile po miesiącu już waży Ale pojutrze się dowiem
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.