nadalka - mam teraz chyba to co Ty - znaczy, że odczułam zmianę w ruchach małej - już tak nie wariuje po calym brzuchu, tylko bardziej kopie niż się cała rusza czy coś i jakoś tak jakby głębiej sieddziała.. no nie wiem.. wydaje mi się, że ma już mało miejsca...
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ja też wczoraj czułam takie ruchy ale "głeboko" w brzuchu gdzieś jakby też mi tam kopała w środek a nie w brzuch no i rano znowu gula na brzuchu , dzień dobry mamusiu to moja pupa (albo głowa ) , przyłożyłam rękę , chwile czułam moją gulkę i potem sobie poszła w czeluści odległe
agucha1986
Fanka BB :)
nasze maluchy z pewnością mają już coraz mniej miejsca...a moje to już w ogóle i teraz też mniej będziemy odczuwać ruchy bo to będą raczej kopniaczki...rozciąganie itp. już nie będzie bulgotek, przemieszczań bo bąble nie mają takiej swobody jak na początku...
twilight
Mnie się strasznie podobało, jak wczoraj ginka podglądała dzieciaka i tak musiała już przez cały brzuch przejeżdżać. Już takie duże te nasze dzieci. Super to jest, taka świadomość że tak szybko rosną :-)
twilight
strasznie szybko Ann. Totalnie nie wiem kiedy...
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.