- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ja już nie wiem.. ale chyba nie bedę się martwić na zapas
i to jest zdrowe podejście koleżanko Natalio !!
moja malizna właśnie zaczęła się budzić (troszkę późno jak na nią ale się nie dziwie ) zjadła sobie kanapeczki pyszne , mamusia zrobiła , potem popiła pyszną herbatką i ciasto zjadła i od razu dziecko inaczej żyje hihi zaraz zabieram się za obiadek to mam nadzieje że po obiadku będzie również dokazywać bo to znaczy że jej smakuje
Ostatnia edycja:
ania-aneczka
Fanka BB :)
Nadalko ja też miałam np. dwa dni, że zero ruchów. Od wczoraj wieczora do tej chwili też jeszcze ani razu nie kopnęła. Dzieci sobie smacznie śpią więc spokojnie. Moje dziecko jest poniżej pępka, bardzo nisko. Pęcherz uciska. Więc spokojnie :*
Mój na ćwiczeniach w sobotę mi posyłał takie kopy, że aż w pewnym momencie krzyknęłam i mówię, że jak za chwile się nie uspokoi to idę pochodzić, bo nie da się wytrzymać i to tak pod żebrem tam skóra taka się wydaje mniej otłuszczona to mocniej czuć niż np przy pępku. Wczoraj np się chyba czegoś przestraszył bo tak nagle się zerwał odepchnął mocno tak jakby rękoma i nogami bo cała prawa strona mi się przesunęła. Oj co to będzie za artysta
DariaN
ja w sobotę byłam u kuzynki (ona w każdej chwili może rodzić) i ona mówi do mnie zobacz małą jakie wariacje odprawia na to moja dwa kopy, za chwilę z prawej na lewą stroną i znów kopy (pierwszy raz mi brzuchol podskakiwał) więc się śmiałyśmy że chyba one się jakoś porozumiewają
twilight
To moje dziecko pierwy raz jakieś takie jest w miarę grzeczne i jak B. położy rękę to kopie ;-) Wcześniej wręcz odwrotnie było, więc to dla nas nowość. Dzisiaj rano urządziło B. niezłą wariację Ale mi tego będzie brakowało...
reklama
Mój kochany synuś dopiero od piątku stał się bardzo ruchliwy i aż mi brzuch podskakuje. lubi bardzo kopać w lewą stronę na dole no i oczywiscie w pęcherz. p w niedziele pierwszy raz poczuł jak synuś kopie. A się ucieszył
Twilight mi też bedzie tego bardzo brakowało, ale wtedy będziemy mogły przytulić nasze szkraby kochane.
Twilight mi też bedzie tego bardzo brakowało, ale wtedy będziemy mogły przytulić nasze szkraby kochane.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.