reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Łaskotki, bulgotki, wywijanie i kopanie - czyli ruchy naszych maleństw :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Widzę że nie tylko ja panikuje...moja dzidzia od 2dni tez coś słabiutko daje o sobie znac, czasem kopnie ale jakos tak od niechcenia :-(

reklama
dziewczyny czy wy tez tak macie ze oprócz kopniaczków faluje wam brzuch jak dzidzia sie przemieszcza mi taka fala fajna sie robi

jak ja to lubię najpierw pisze Wam żebyście się nie martwiły jak dzidzie mniej aktywne są....a potem co sama się martwię bo moje coś mało aktywne.... dały lekko znać ok 6 rano potem leciutko poczułam ok 9.30 a teraz cisza... :-( wiem, wiem, wszystko wiem ale i tak się martwię....i nie lubię tej ciszy :wściekła/y:

no faluje faluje, i coraz bardziej się wystawia robiąc wielką gulę koło pępka ;D hihi
agucha.... no dobrze, ze przynajmniej wiesz ;P spokój kobieto ;*

Dziewczyny nie martwcie sie....u mnie była cisza 3dni dzis sie bardziej rozszalało chyba miejsc innego szuka bo jak sie obraca to łaskocze:-D Czuje jakby mi mówki w brzuchu przechodziły:-D
Cisza najgorsza ale ponoć dziecko czasem jak zaśnie to długo nie czuć ruchów....

Nie ma się co martwić, dni brzydkie i szare to dzidziom nie chce sie się ruszać. Mój od poniediałku siedział cicho i czasem kopnął. dzisiaj słońce świeci to on co chwile kopie i wierci się :-D

u mnie królewna też mało aktywna od kilku dni ale pobiegłam do sklepu po czekoladkę i właśnie informuje że jej smakowało!!!

W moim brzuchu to chyba jakis przyszly karateka mieszka:-) ostatnio tez był spokój 3 dni i juz się martwiłam ale teraz nadrabia synuś i dobrze bo to uwielbiam:-D

reklama
wiem, wiem, wiem wszystko wiem, ale zawsze jest jakieś ale :-)

już jestem spokojna, zmieniłam pozycję i moje panny zaczęły harce urządzać :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry