reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Łaskotki, bulgotki, wywijanie i kopanie - czyli ruchy naszych maleństw :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
DariaN- z wymienionych przez Ciebie chyba wybrałabym Kaja, może ze względu na to, że rzadko spotykane a reszta wymienionych słychać co chwila...
Mój syn ma za nic odpoczynek, stuka, puka, kopie, ale ja najbardziej lubię położyć obie ręce na brzuchu i czuć jak się porusza, odbija pod prawym żebrem i stuka koło lewej miednicy, już jest takim dużym mężczyzną:-):-):-):-)
twilight- głowa do góry sama mówiłaś o porządkach ze sobą i mieszkaniu, o nerwach, dlatego nie odczuwasz, może odwrócił się dzidziuś i puka w drugą stronę:) mnie tez zakuło przy przeciąganiu, ale obstawiam, że za mocno naciągnęłam ścięgno które i tak ma ciężko:(

Ostatnia edycja:
reklama
Moja mała tak się tam na dole kotłuje, że czuję się jak by mi się gazy zbierały :-D

kotłuje się to świetne słowo:-D mój ostatnio pod prawymi żebrami imprezy urządza:-)

A mója dziecina wczoraj tylko rano troszkę kopała i cisza. O godz. 18 już dzwoniłam do męża i chciałam na pogotowie jechać, bo nasza córcia bardzo duuużo i mocno kopie, a tu nic... Skończyliśmy rozmawiać, wstaję z fotela i chciałam iść się obmyć i na pogotowie, a tam Kornelka, jak na zamówienie zaczęła koncert. A byłam taka przestraszona:baffled:

nie ma się co stresowac jak jest spokój w brzuszku...dzidzia też śpi...układa się tak, że słabo czujemy albo w cale musimy dać jej czas... ja moje dzisiaj też słabiej czuje...ale czuje i to jest ważne :-)

Ja też melduję, że moja chyba-córa dała o sobie znać. Zjadłam obiadek siadłam przy kompie i BUCH! No więc mnie też ominie wizyta w szpitalu :-)

A mnie maly po jelitach boksuje ! Auuuaaa... Ale mimo iz pobolewa cieszy ;-)

Twilight - no i widzisz, suuper, jejj jak się cieszę,że maleństwo zaszalało
ania - po jelitach ałłłł, to, to musi być szłowe
mamcia 86 - widzisz jakie te nasze maleństwa pocieszne - wiedzą czego mamusie potrzebują:)
nadalka - heh mam czasami podobne wrażenie :):)

No więc już teraz dziewczynki mohje kochane mogę sie pochwalić ze moja dzidzia WKOŃCU dała o sobie znać ;)) i wszystko gra ;) W końcu sie doczekałam
:-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry