reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Łaskotki, bulgotki, wywijanie i kopanie - czyli ruchy naszych maleństw :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Mój w sobotę i niedzielę szalał cały dzień a od poniedziałku spokojniutki. Pogoda chyba nie służy naszym maleństwom.

wiem wiem i dlatego hihihhi :) tak byłaś nastawiona negatywnie na lekarza że nic ci znów nie powiedzą że jeszcze nie możesz się przestawić no ale przecież to dopiero kilka godzin od tej wiadomości minęło więc wybaczalne :D Iga?? śliczne imię :D (uważaj tylko żeby nie podczytywała że mama pisze o niej ono !!!!hehehehe :)

wiem wiem i dlatego hihihhi :) tak byłaś nastawiona negatywnie na lekarza że nic ci znów nie powiedzą że jeszcze nie możesz się przestawić no ale przecież to dopiero kilka godzin od tej wiadomości minęło więc wybaczalne :D Iga?? śliczne imię :D (uważaj tylko żeby nie podczytywała że mama pisze o niej ono !!!!hehehehe :)

no ciężko. zawsze było ono... właśnie gadałam z mamą i się pyta czemu iga, a mówię że mi się podoba, a ona a dlatego nie amelka, bo już dużo dzieci tak ma... a ona mi dupe zawraca amelką, chciałam tak dać. nawet mam takie na bierzmowanie, ale to już się robi przejedzone imię... a na drugie Helena po mojej babulence :)

a ja mogę się w końcu pochwalić, że poczułam moje bąbelki na zewnątrz :-) w końcu zauważyłam kopniaki na brzuchu a nie jak do tej pory czułam je tylko od środka :-)
Ale się cieszę....:tak::tak:

Dziewczynki! Moja Zosia wczoraj zaparła się chyba rączkami i nóżkami :) Bo jak już od dwóch tygodni mniej więcej widać na brzuchu jak sobie wywija fikołki i wypina się, tak po dwóch stronach brzucha wyszły mi rogi :-):-) Mój Michał, aż się przestraszył. Cudowna jest. Już mamy swój rytm, rano po sniadaniu zaczyna się wiercić, jak robię obiad i przed samym snem, żeby chyba tatuś po pracy mógł córeczkę pogłaskać :)

Nadalka , Daria , macie szczęście że mi BB nie działało :-Di dopiero teraz tu wlazłam :-D dobrze że same się upomniałyście bo bym zrobiła raban :-D

Moje ostatnio siedzi cicho. Nic nie kopie. :-( Jeszcze się nie martwię, ale jak dziś nie poczuję to chyba pojadę do szpitala sprawidzić, czy wszystko gra :-( Zwłaszcza, że wczoraj jak wstawałam z podłogi po rozciąganiu to strasznie mnie brzuch zakłuł :-(

reklama
Moje ostatnio siedzi cicho. Nic nie kopie. :-( Jeszcze się nie martwię, ale jak dziś nie poczuję to chyba pojadę do szpitala sprawidzić, czy wszystko gra :-( Zwłaszcza, że wczoraj jak wstawałam z podłogi po rozciąganiu to strasznie mnie brzuch zakłuł :-(

na pewno jest dobrze tylko mamusia bardziej aktywna to dzidzia spokojniejsza bo ją usypia twój ruch więc się nie martw na pewno wszystko będzie dobrze....i niedługo uaktywni się maluszek...może na wiosnę czeka :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry