reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Laski miała któraś tak ? Antykoncepcja

Kiedyś byłam taka dociekliwa w sprawie tej antykoncepcję, że na insta znalazłam, że przed przepisaniem tabletek najlepiej zrobić tam jakiś szereg badań i to nie tylko sama morfologia. I tak sobie myślę gdzie takiego profesjonalnego lekarza znajdę co się zajmie moim zdrowiem zamiast przepisywać co popadnie. Bo jak jedno nie przypadnie to przepisuje co innego i tyle

reklama
Ja jestem teraz takim kwiatkiem 😔
Tak bywa niestety ,ale my nie jesteśmy ani Bogami ani lekarzami by o tym wiedzieć . Teraz pozostaje dobry lekarz taki z powołania . Ja idę do hematologa zobaczę jak to będzie wyglądało . Doktor Michał Witkowski zobaczymy jak to będzie . Planuje jeszcze wizytę w Otwocku u profesora .

A później właśnie zero odpowiedzialności za kogoś głupie błędy w medycynie nie ma a ty cierpisz
A jak idziesz na operację zabezpieczają Cię później heparyną na kilka dni , a tak naprawdę nikt nie wie czy nie chorujesz na coś i potem się okazuje ,że jednak chorujesz i co ? Jakaś odpowiedzialność za to niestety nie .

Ja to nie wiem czy teraz to nie lepiej do 2,3 lekarzy chodzić żeby łapać opinie i zobaczyć co każdy proponuję i wtedy się leczyć u któregoś. Tylko znów się nie wyrobi

Moj ginekolog bierze 450zł za wizytę 😂😂😂
Ale gość jest najlepszy w województwie.

Zamiast chodzuc do kilku ja polecam kazdemu znaleźć z polecenia kogoą, komu po prostu dacie radę zaufać.

Ja to nie wiem czy teraz to nie lepiej do 2,3 lekarzy chodzić żeby łapać opinie i zobaczyć co każdy proponuję i wtedy się leczyć u któregoś. Tylko znów się nie wyrobi
Ja to narazie chodzę do rodzinnego po leki o badania , kardiolog na echo serca , hematolog teraz mam wizytę zobaczę co mi powie i później pewnie pojadę do profesora Marcin Kurzyna na konsultacje . I zobaczymy jak to moje zdrowie będzie wyglądało

reklama
Moj ginekolog bierze 450zł za wizytę 😂😂😂
Ale gość jest najlepszy w województwie.

Zamiast chodzuc do kilku ja polecam kazdemu znaleźć z polecenia kogoą, komu po prostu dacie radę zaufać.
U Nas dużo ginekologów ale chyba trafiłam dobrze w końcu bo opinie ma okej i faktycznie z dobrym podejściem.

Do góry