reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Laski miała któraś tak ? Antykoncepcja

Kiedyś byłam taka dociekliwa w sprawie tej antykoncepcję, że na insta znalazłam, że przed przepisaniem tabletek najlepiej zrobić tam jakiś szereg badań i to nie tylko sama morfologia. I tak sobie myślę gdzie takiego profesjonalnego lekarza znajdę co się zajmie moim zdrowiem zamiast przepisywać co popadnie. Bo jak jedno nie przypadnie to przepisuje co innego i tyle

reklama
Ja jestem teraz takim kwiatkiem 😔
Tak bywa niestety ,ale my nie jesteśmy ani Bogami ani lekarzami by o tym wiedzieć . Teraz pozostaje dobry lekarz taki z powołania . Ja idę do hematologa zobaczę jak to będzie wyglądało . Doktor Michał Witkowski zobaczymy jak to będzie . Planuje jeszcze wizytę w Otwocku u profesora .

A później właśnie zero odpowiedzialności za kogoś głupie błędy w medycynie nie ma a ty cierpisz
A jak idziesz na operację zabezpieczają Cię później heparyną na kilka dni , a tak naprawdę nikt nie wie czy nie chorujesz na coś i potem się okazuje ,że jednak chorujesz i co ? Jakaś odpowiedzialność za to niestety nie .

Ja to nie wiem czy teraz to nie lepiej do 2,3 lekarzy chodzić żeby łapać opinie i zobaczyć co każdy proponuję i wtedy się leczyć u któregoś. Tylko znów się nie wyrobi

Moj ginekolog bierze 450zł za wizytę 😂😂😂
Ale gość jest najlepszy w województwie.

Zamiast chodzuc do kilku ja polecam kazdemu znaleźć z polecenia kogoą, komu po prostu dacie radę zaufać.

Ja to nie wiem czy teraz to nie lepiej do 2,3 lekarzy chodzić żeby łapać opinie i zobaczyć co każdy proponuję i wtedy się leczyć u któregoś. Tylko znów się nie wyrobi
Ja to narazie chodzę do rodzinnego po leki o badania , kardiolog na echo serca , hematolog teraz mam wizytę zobaczę co mi powie i później pewnie pojadę do profesora Marcin Kurzyna na konsultacje . I zobaczymy jak to moje zdrowie będzie wyglądało

reklama
Moj ginekolog bierze 450zł za wizytę 😂😂😂
Ale gość jest najlepszy w województwie.

Zamiast chodzuc do kilku ja polecam kazdemu znaleźć z polecenia kogoą, komu po prostu dacie radę zaufać.
U Nas dużo ginekologów ale chyba trafiłam dobrze w końcu bo opinie ma okej i faktycznie z dobrym podejściem.

Do góry