Sylwanka89
Fanka BB :)
Ja mam wyniki krwi ,ale wyglądają tragicznie .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tzn? Krzepliwość?Ja mam wyniki krwi ,ale wyglądają tragicznie .
takie coś reszty nie miałam robionejTzn? Krzepliwość?
Badałaś zelazo i ferrytynę?takie coś reszty nie miałam robionej
Jesteś pod opieką hematologa czy to internista zlecał? Koniecznie się umów do lekarza. Jeśli nie byłaś u hematologa, to weź skierowanie. Zarówno taka słaba morfologia, jak i zakrzepica, to są wskazania, żeby być pod opieką specjalisty. Hematolog może zlecić dużo więcej badań na NFZ niż internista.takie coś reszty nie miałam robionej
Jest pod opieką specjalistów od dawnaJesteś pod opieką hematologa czy to internista zlecał? Koniecznie się umów do lekarza. Jeśli nie byłaś u hematologa, to weź skierowanie. Zarówno taka słaba morfologia, jak i zakrzepica, to są wskazania, żeby być pod opieką specjalisty. Hematolog może zlecić dużo więcej badań na NFZ niż internista.
Zobaczymy jutro mam wizytę i ciekawe jakie będzie jego podejście do mnie . Całą teczkę mam badań wypisów ze szpitala itp .Jak wyżej, musisz zbadać ferrytynę.
Oby to była tylko anemia.
Od dawna pod opieką lekarzy ,ale ciężko im mnie ustabilizować .Jesteś pod opieką hematologa czy to internista zlecał? Koniecznie się umów do lekarza. Jeśli nie byłaś u hematologa, to weź skierowanie. Zarówno taka słaba morfologia, jak i zakrzepica, to są wskazania, żeby być pod opieką specjalisty. Hematolog może zlecić dużo więcej badań na NFZ niż internista.
Takie badania mi dzisiaj zrobili wizyta 22.10Jak wyżej, musisz zbadać ferrytynę.
Oby to była tylko anemia.
To mi ulżyło, że jednak lekarz się zainteresował i poszerzył diagnostykę. Niemniej, mam nadzieję, że szybko poczujesz się lepiej i nie wyjdzie Ci nic uporczywego w badaniach.Takie badania mi dzisiaj zrobili wizyta 22.10