reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Laski miała któraś tak ? Antykoncepcja

Albo żeby odfajkować pacjentkę i proszę następną ;) Bo gdyby któryś wziął pod uwagę moje migreny to na pewno znalazłby lepsze rozwiązanie niż silne, hormonalne tabletki.
Oo to też na porządku dziennym niestety 🫣
Dobrze, że sama brać je przestałaś bo co by było dalej... Masakra

reklama
Tak a ile wy płacicie?
Ja nie płacę, bo chodzę na NFZ albo do LuxMedu to w sumie się nie orientuję ile kosztuje wizyta. Zatrzymałam się na ciąży z synem, wtedy płaciłam 100 złotych prywatnie za wizytę ciążową z USG. Stąd ten szok. No, ale to było 13 lat temu 🤣🤣

P.S. Ostatnio mój lekarz z NFZ mi powiedział ile mu fundusz płaci za wizytę ciążową. UWAGA: 50 złotych (Warszawa)

U mnie to porażka gdzie kolwiek na NFZ iść ostatnio miałam dentystę to do mnie zadzwoniła, że mnie lekarz nie przyjmie i będę na liście rezerwowej zero kontaktu od 2 tyg więc już chyba po wizycie.

reklama
Do góry