reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Laski miała któraś tak ? Antykoncepcja

reklama
Dziewczyny dużo zdrówka życzę. A co do antykoncepcji hormonalnej to mało kto mówi o dużym ryzyku zakrzepicy, ginekolodzy przepisują normalnie jak syrop na kaszel

Dziewczyny dużo zdrówka życzę. A co do antykoncepcji hormonalnej to mało kto mówi o dużym ryzyku zakrzepicy, ginekolodzy przepisują normalnie jak syrop na kaszel

Niestety taka prawda ,a ostatnio okazuje się ,że wiele kobiet przez to ma problemy zdrowotne .
Coś w tym jest.
Generalnie jak kobieta chce antykocepcji, nie chce ciąży to wyboru nie ma. Może też wkładkę założyć.

Nie każdemu leki będą pasowały, tak jak w moim przypadku 🤷

A jakieś doświadczenie z wkładkami macie? Ja po limetic miałam cały czas jakieś plamienia i odstawiłam. W końcu coś dla facetów powinni wymyślec

A jakieś doświadczenie z wkładkami macie? Ja po limetic miałam cały czas jakieś plamienia i odstawiłam. W końcu coś dla facetów powinni wymyślec
Moja ciocia zaszła z wkładka 🫣 Po limeticu miałam 2 x okres w miesiącu, juz po odstawieniu. W sumie do teraz mam bo nie jest normalne żeby mieć co 20/21 dni miesiączkę

reklama
Ja ogólnie po tabletkach belara, limetic i jakąś nazwa wróciłam do limeticu i to był błąd

Jak głupia słuchałam swojej ginekolog. Już do Niej nie chodzę.
Jak poszłam do innego ganinetu to lekarz się za głowę złapał i powiedział, że hormonalnie mnie wykończyła 🤐

Do góry