reklama
Przyznam się że ręczna pompka uratowała mi zycie w szpitalu, bo Avent ręczny nie dał rady.. no ale co kobitka to inna potrzeba Później korzystałam na zmianę raz z laktatora a raz z pompki .. później dostałam do przetestowania taki laktator Delikatny ręczny odciągacz pokarmu Laktator Mebby Gentlefeed Manual i o dziwo byłam zadowolona..no ale to był już koniec naszego karmienia bo się rozchorowałam...
Ja polecam Medela Swing, dosc droga ale mozna kupic ja calkiem tanio na Ebay-u. Nam uratowała laktacje i do dzis używam jej do rozhulania laktacji. Trzeba pamietac, ze do każdego laktatora piersi muszą sie przyzwyczaić i nie trwa to godzinkę ... Ale dla chcącego nic trudnego. Powodzenia
kerna
http://www.lauraziobro.pl
medela swing dla mnei najlepsza..avent ręczny przy tym to ściema Na swingu jechałam non stop przez dwa m iechy, okres gdy mały leżał w inkubatorze
Ciężko czasami dostać coś dobrego i taniego. Można się rozczarować a później i tak wrócić do sklepu, aby wydać pieniądze po raz kolejny na lepszy sprzęt. Nie wiem czy słyszałyście o marce Ameda? Mają świetne laktatory. Zarówno szpitalne jak i do użytku domowego. Bardzo fajny jest laktator elektryczny Ameda, którym można odciągać pokarm z dwóch piersi na raz. Ma 2 osobne pokrętła do regulacji siły i szybkości ssania. Rewelacja! Ręczny laktator też jest fajny i tani. Ma bardzo nowoczesną rączkę a nie jakieś dźwignie od których zaraz boli ręka. Laktator przyszedł z USA a tam robi furorę! Jest bezkonkurencyjny.
O tak, Ameda sprawdza się rewelacyjnie - zwłaszcza jeśli planujesz/musisz wrócić do pracy i nadal chcesz karmić swojego Bobasa, tak jak w moim przypadku.
Trafiłam na informację o tym laktatorze przy zakupie monitora oddechu Angelcare (również polecam!), oprócz pojemnika na zużyte pieluchy, który był w prezencie do monitora, otrzymałam kupon rabatowy właśnie na laktatory Amedy. Kupiłam taki LAKTATOR ELEKTRYCZNY LACTALINE | Ameda z możliwością odciągania na jedną i dwie piersi na raz i jestem z niego bardzo zadowolona!!! POLECAM!
Trafiłam na informację o tym laktatorze przy zakupie monitora oddechu Angelcare (również polecam!), oprócz pojemnika na zużyte pieluchy, który był w prezencie do monitora, otrzymałam kupon rabatowy właśnie na laktatory Amedy. Kupiłam taki LAKTATOR ELEKTRYCZNY LACTALINE | Ameda z możliwością odciągania na jedną i dwie piersi na raz i jestem z niego bardzo zadowolona!!! POLECAM!
Dokładnie, sprawdziłam to i laktatory Ameda sprzedaje ta sama firma co Monitory Oddechu Angelcare. Podam Wam ich stronę bo mają jeszcze parę ciekawych rzeczy dla dzieci: www.abakus-baby.pl a co do Amedy to www.ameda.pl
miałam ten sam problem! Też szukałam dobrego laktatora, a najgorsze że trudno sie na coś zdecydować przy takim wyborze! zanim znalazłam ten właściwy ( nie stetety nie tani - ale wart kazdej ceny)wypóbowałam kilka - pozyczłam od znjomych i testowałam i za każdym razem to samo - ze laktator to przereklamowana sparwa! Jakies 3 miesiące temu przez przypadek u kuzynki zbaczyłam laktalor elektyczny AMEDA, ona była zachwycona -(ponieważ jak twierdziła wtedy na 2 piesi wiec oszczedza czas, odciąga pokarm przed wyjsciem do pracy szyko bez meczarni) zdecydowalm sie - przeraziła mnie kwota (bo chcialam wydac mniej) ale kupiłam! teraz wiem ze wart był ceny. polecam ten laktator naprawde kosmos i wart kazdej ceny
reklama