nutria
Mama X 2009
mamusiucóreczki trzymam kciuki, będzie dorbze, bo jak ma byc? Jak mi brakuje pokarmu, to wsysam się w wodę i jest od razu lepiej... no i za każdym razem jak próbuję jeśc mniej, to później mam wrażenie, ze dzieci mi się nie najadają... więc jem więcej i zaczynam tyc - o zgrozo!!! ale mam nadzieję, ze to jakoś niebawem ureguluję...
bo.. rozregulowałam sobie karmienie do 3 miesięcy był ok, ale zauważyłam, ze dzieciaki ostatnie 2 karmienia to jedzą moze 5 min... i ich przestawiam na jedzenie co 3-4 godziny - widac, ze bardziej im to pasuje. - ale efekt narazie jest taki, ze nie znam dnia ani godziny.. muszę im znów ustalac jakies konkretne godziny jedzenia...
i przez to te chrzanione zastoje...
Czy jak macie zastój , to też z temperaturą? czy tylko ja jestem taką szczęściarą.. ?
bo.. rozregulowałam sobie karmienie do 3 miesięcy był ok, ale zauważyłam, ze dzieciaki ostatnie 2 karmienia to jedzą moze 5 min... i ich przestawiam na jedzenie co 3-4 godziny - widac, ze bardziej im to pasuje. - ale efekt narazie jest taki, ze nie znam dnia ani godziny.. muszę im znów ustalac jakies konkretne godziny jedzenia...
i przez to te chrzanione zastoje...
Czy jak macie zastój , to też z temperaturą? czy tylko ja jestem taką szczęściarą.. ?