reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Laktacja

Bardzie wyglada mi to na kryzys laktacyjny. Skontaktuj sie z poradnia laktacyja albo poczytaj o tym na online- tam jest bardzo duze info na ten temat i przede wszystkim nie poddawaj sie, to przechodzi. trzymam&

reklama
Dziewczyny nie wiem co mam robić :-( Mały nie chce ssać-jak tylko go dostawiam puszcza pierś, krzywi się, płacze, odpycha... Miała któraś z Was taki problem?????????????? Nie mam już pomysłu. Odciągam mu pokarm, ale mam wrażenie, że jest go coraz mniej :(

Evka - ja tak mam przez cały czas wtedy biorę małego na ramie by sobie beknął a jak to zrobi to znowu chętnie je, mam nadzieję że u Ciebie będzie tak samo i że nie jest to spowodowane czym innym, trzymam kciuki &&&&&&&

u mojego tez tak czasem jest. Jak nie chce ssac to go troche przetrzymuje, ale jak jest bardzo glodny i wrzeszczy to go nosze pionowo i tak przykladam do piersi. Zwykle zassie sie i wtedy moge usiasc, no ale czasami musze go nakarmic chodzac i tak zwykle zaraz zasypia. 3mam kciuki aby Wam sie udalo!!!

Dziewczyny nie wiem co mam robić :-( Mały nie chce ssać-jak tylko go dostawiam puszcza pierś, krzywi się, płacze, odpycha... Miała któraś z Was taki problem?????????????? Nie mam już pomysłu. Odciągam mu pokarm, ale mam wrażenie, że jest go coraz mniej :(

ja tak miałam,ale u mnie był płacz.zauważyłam,że teraz tak robi jak jest śpiąca,nie chce ani ode mnie ani z butli tylko smoka i spać.
i pokarmu u mnie też tylko po to,żeby się napiła,bo na pewno się już nim nie najada....

reklama
A czy to normalne że maluchy czym starsze tym częściej jedzą? Moja wcina teraz co 1-1,5h, wcześniej przerwa wynosiła około 3h. Jak ściągnę mleko to zjada 100ml i mam spokój na 3-4h. Może mam za mało mleka?

Do góry