reklama
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
Pytia, być może! ja wczoraj też wypiłam lampkę czerwonego wina i dziś w nocy i cały dzień bolą mnie piersi... idę przez sen nakarmić Agatę, bo mi zaraz piersi eksplodują
K
KingaP
Gość
macie fajnie, że możecie swoje dzieci nakarmić przez sen. Moja jest taka, że jak nie chce jeść, to znaczy, że NIEEEE i wypluwa brodawkę. Skubana, przez sen też...
maga_86
mama jagódki ciągutki
KingaP pisze:macie fajnie, że możecie swoje dzieci nakarmić przez sen. Moja jest taka, że jak nie chce jeść, to znaczy, że NIEEEE i wypluwa brodawkę. Skubana, przez sen też...
moja wtedy wytyka języki i się ze mnie śmieje, wycwanił się ssaczek :
pytia
Fanka BB :)
osinka pisze:Pytia, być może! ja wczoraj też wypiłam lampkę czerwonego wina i dziś w nocy i cały dzień bolą mnie piersi... idę przez sen nakarmić Agatę, bo mi zaraz piersi eksplodują
Jeśli to faktycznie winko, to wprowadzam je do diety
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
pytia pisze:osinka pisze:Pytia, być może! ja wczoraj też wypiłam lampkę czerwonego wina i dziś w nocy i cały dzień bolą mnie piersi... idę przez sen nakarmić Agatę, bo mi zaraz piersi eksplodują
Jeśli to faktycznie winko, to wprowadzam je do diety
;D ja też, bo ciepłe, odgazowane karmi jest obrzydliwe
mokkate chciałabym aby ilość pokarmu siedziała w głowie. cały cza nastawiona byłam do karmienia piersią i pokarmu myślałam ze mam wystarczająco dopóki nie padł wyrok dokarmiać bo mały w ciągu miesiąca przybrał tylko 300g. OD tej pory trwa walka. MAm nadzieje że będę w stanie go karmićjak najdłużej oczywiście nie wierze już że na samym cycu. No ale cóż Teraz ładnie przybiera. A co do wkładek to nie używam jak karmie młodego toz 2 cyca zawsze siura to podkładam albo pojemniczek na moje cenne mleko albo pieluche
benita_29
Marcowa mama 2006
pytia pisze:A mnie się dzisiaj pierwszy raz zdarzyło, że to ja obudziłam w nocy mojego synka ;D Tak mi jedną pierś napompowało, że nie mogłam juz wytrzymać. Ciekawe po czym, może po kieliszku czerwonego wina, który wypiłam wieczorem?
Pytia,Osinka,calkiem to mozliwe,mi sie tez dwa razy juz wydarzylo,aczkolwiek nie przyszlo mi do glowy tlumaczyc to sobie w ten sposob.Ale skoro Wam sie tez to zdarzylo to pewnie rzeczywiscie czerwone winko tak dziala... :osinka pisze:Pytia, być może! ja wczoraj też wypiłam lampkę czerwonego wina i dziś w nocy i cały dzień bolą mnie piersi... idę przez sen nakarmić Agatę, bo mi zaraz piersi eksplodują
pytia
Fanka BB :)
benita_29 pisze:pytia pisze:A mnie się dzisiaj pierwszy raz zdarzyło, że to ja obudziłam w nocy mojego synka ;D Tak mi jedną pierś napompowało, że nie mogłam juz wytrzymać. Ciekawe po czym, może po kieliszku czerwonego wina, który wypiłam wieczorem?Pytia,Osinka,calkiem to mozliwe,mi sie tez dwa razy juz wydarzylo,aczkolwiek nie przyszlo mi do glowy tlumaczyc to sobie w ten sposob.Ale skoro Wam sie tez to zdarzylo to pewnie rzeczywiscie czerwone winko tak dziala... :osinka pisze:Pytia, być może! ja wczoraj też wypiłam lampkę czerwonego wina i dziś w nocy i cały dzień bolą mnie piersi... idę przez sen nakarmić Agatę, bo mi zaraz piersi eksplodują
Wczoraj w ramach eksperymentu znowu wypiłam wieczorem lampkę i w nocy pokarmu było w bród Chyba cosik w tym jest. No i fakt - o niebo lepsze od karmi ;D ;D
reklama
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
koga pisze:dziś mały we weszystkich nocnych karmieniach wyjadał wszystko z obu piersi : !! głodomór mały - a zawsze karmiłam go na zmianę - zaczynam sie obawiać czy będę miec wystarczająco dużo pokarmu
Koga, nie przejmuj się! moja Agata w piątek jadła co godzinę, albo i częściej, oczywiście z 2 piersi - teraz jest spokój, jada z jednej i śpi u Ciebie też jest to na pewno przejściowy okres!