reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Laktacja

Sylwia: ja jestem fanką ciuszków z pinokia. gatunkowo ekstra bawełna i można prać w 60stopniach. kuzynka wynalazła mi jeszcze w sklepiku różne komplety.

reklama
osinka pisze:
dziewczyny, Wasze mleczko też zostawia plamy?? kurcze, wczoraj kapnęło mi sporo z piersi na szare spodnie (podniosłam Agatę do odbicia, a ona przycisnęła mi nóżką pierś), dziś je prasuję (po praniu oczywiście), a plamy pozostały!!! wyglądają jak tłuste, teraz je namoczyłam, muszę jeszcze raz wyprać...

Może spróbuj przed koljenym praniem zaprać szarym mydłem albo płynem do mycia naczyń? ::)

ostatnio się wkurzyłam jakieś 1,5 tyg temu i stwierdziłam zenie mam siły już odciągać zaczęłąm zmuszać Kamila do cyca. teraz wydaje mi sie że mam więcej pokarmu bo co 2 godziny cycki twarde ale co z tego jak młody zdziwiać znów zaczął - usypia przy cycku.

a ja wkladki nosze 24 na 24 :mad:
mam ich serdecznie dosc

osinka nie mialam takich tlustych plam tylko takie biale i schodzily od razu

ja wkładki noszę non stop :p - ostatnio miałam potop przy oglądaniu dziecięcych ciuszków w sklepie!! - help! - nie znam dnia ani godziny :laugh:

dziś mały we weszystkich nocnych karmieniach wyjadał wszystko z obu piersi ::) !! głodomór mały - a zawsze karmiłam go na zmianę - zaczynam sie obawiać czy będę miec wystarczająco dużo pokarmu :(

ja wkładek nie noszę - raz mi się zdarzyło, że mnie zalało

Osinka - u mnie też tłuste plamy - jak uda ci się czymś je zlikwidować to daj znać

Koga- nawet tak nie myśl!!!
Pamiętaj, że karmienie "siedzi w głowie"
To chwilowe i przejdzie!

No i udało się. Po dwóch i pół miesiąca moge wyjść bez wkładek!
Oby tak dalej! ;D

reklama
koga nie matw się. Patycja też ma czasami takie posiłki z obu piersi, a potem przychodzi czas, że zadowala się jedną ;)

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry