reklama
ja mam firmy Naturana, kupione w "Świecie dziecka" na Puławskiej w W-wie, ale marzy mi się jakiś bardziej kobiecy, podtrzymujacy te ogromniaste piersi
na lutówkach kiedyś dziewczyny podawału link do strony, gdzie też są biustonaosze dla mam (i nie tylko ;D ) - oto on
http://www.intymna.pl/katalog/index...lt=0&sess_id=d28a788827e697c6b8e99fb2a1c1e282
na lutówkach kiedyś dziewczyny podawału link do strony, gdzie też są biustonaosze dla mam (i nie tylko ;D ) - oto on
http://www.intymna.pl/katalog/index...lt=0&sess_id=d28a788827e697c6b8e99fb2a1c1e282
izka-mummy-to-be
szczęśliwa
iwosz, dzieki za ten link, ja wlasnie zaczynam sie rozgladac za nowym staniczkiem na moj bar mleczny
anian
Fanka BB :)
kaśka76 pisze:Anian: a jaki masz, bo ja mam na fiszbinie i jest ok. a te bez fiszbin mi spłaszczają - takie worki mam przyklejone do klatki piersiowej
fakt, zakupiony w sklepie (z fiszbinami) jest super, na allegro (bez fiszbin) do d... :laugh:
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
ja kupiłam sobie stanik z canpola - porażka
drugi w h&m - durnota ze mnie, bo nakarmiłam Agatę w samochodzie i poszłam stanik kupować! oczywiście w domu okazało się że stanik jest maławy jak piersi sa pełne pokarmu ;D
w h&m są tylko staniki do D, więc... muszę jechać do hurtowni bieliźnianej
kupiłam sobie 2 staniki zwykłe, z nieodpinanymi miseczkami, ale sa koszmarnie niewygodne do karmienia
drugi w h&m - durnota ze mnie, bo nakarmiłam Agatę w samochodzie i poszłam stanik kupować! oczywiście w domu okazało się że stanik jest maławy jak piersi sa pełne pokarmu ;D
w h&m są tylko staniki do D, więc... muszę jechać do hurtowni bieliźnianej
kupiłam sobie 2 staniki zwykłe, z nieodpinanymi miseczkami, ale sa koszmarnie niewygodne do karmienia
anian
osinka pisze:kupiłam sobie 2 staniki zwykłe, z nieodpinanymi miseczkami, ale sa koszmarnie niewygodne do karmienia
już się do takiego przyzwyczaiłam... ;D
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Jak na razie dorobiłam się dwóch ;D Jeden Naturany bez fiszbin, ale akurat ten model nie spłaszcza mi biustu, a drugi z fiszbinami. Oba kupiłam w sklepie, ale myślę, że kolejny Naturany zamówię już sobie na Allegro, bo jest ciut taniej, a już znam ich fason.
sylwia532
iwosz sliczne sa te staniczki takie sexi na allegro ciut taniej :http://www.allegro.pl/item104863224_elegancki_biustonosz_do_karmienia_firmy_alles_85_e.html no i przy okazji jak sobie zamawiamy to maluszkowi tez-bo ta pani ma rowniez spiszki,bodziaki itp nawet dobrej firmy bo pinoko
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Ten co mam na fiszbinach jest właśnie Alles Tylko, że ja mam czarny i powie, że jest bardzo wygodny, a do karmienia nawet wygodniejszy niż inne, bo nieco inaczej wygląda po odpięciu. A zapłaciłam za niego w sklepie 10 zł więcej niż na allegro, więc nawet nie tragedia
reklama