reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Laktacja

Anian: a jaki masz, bo ja mam na fiszbinie i jest ok. a te bez fiszbin mi spłaszczają - takie worki mam przyklejone do klatki piersiowej

reklama
kaśka76 pisze:
Anian: a jaki masz, bo ja mam na fiszbinie i jest ok. a te bez fiszbin mi spłaszczają - takie worki mam przyklejone do klatki piersiowej

fakt, zakupiony w sklepie (z fiszbinami) jest super, na allegro (bez fiszbin) do d... :laugh:

ja kupiłam sobie stanik z canpola - porażka
drugi w h&m - durnota ze mnie, bo nakarmiłam Agatę w samochodzie i poszłam stanik kupować! oczywiście w domu okazało się że stanik jest maławy jak piersi sa pełne pokarmu ;D
w h&m są tylko staniki do D, więc... muszę jechać do hurtowni bieliźnianej
kupiłam sobie 2 staniki zwykłe, z nieodpinanymi miseczkami, ale sa koszmarnie niewygodne do karmienia :(

Jak na razie dorobiłam się dwóch ;D Jeden Naturany bez fiszbin, ale akurat ten model nie spłaszcza mi biustu, a drugi z fiszbinami. Oba kupiłam w sklepie, ale myślę, że kolejny Naturany zamówię już sobie na Allegro, bo jest ciut taniej, a już znam ich fason.

Ten co mam na fiszbinach jest właśnie Alles :) Tylko, że ja mam czarny i powie, że jest bardzo wygodny, a do karmienia nawet wygodniejszy niż inne, bo nieco inaczej wygląda po odpięciu. A zapłaciłam za niego w sklepie 10 zł więcej niż na allegro, więc nawet nie tragedia :)

reklama
Do góry