reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ładne piersi

reklama
nieznoszę mokrych rzeczy.........u mnie by to nie przeszło....tak samo jak nieznoszę zimnej wody......i efekt oczywiście widoczny........cycki po pas :D

O kurcze, ja też bym nie dała rady spać w mokrym. :p Zresztą spanie w staniku też było dla mnie upierdliwe na maksa, ciesze się, że już tak się u mnie unormowało karmienie, że nie muszę spać w staniku z wkładkami - bo ja lubię spać nago.

Ja tak myślę, że bez poświęceń, ciężko odzyskać formę! Jak na razie ja stosuję masowanie tym balsamem co pisałam i wydaje mi się że jest lepiej (nie ma placków!) ;)

zozanka ja myśle zenajlepszym najskuteczniejszym sposobem jest naprzemiennie zimny i ciepły prysznic , jesst na pewno skuteczny poprawia ukrwienie a co za tym idzxie ujędrnia skóre ::) bądź silna dasz rade naprawde warto!!! i regularnosci ci przy tym nie zbraknie bi mozesz to robic przy kazdekj kąpieli aż ci "w krew"wejdzie ;Dpozdrawiam i powodzenia życze 8)

No po 2 tygodniach regularnego uzywania 2 razy dziennie preparatu Yves Rocher, o którym już pisałam, musze przyznać, ze jestem bardzo zadowolona z efektów, polecam...

Ja kupiłam sobie z tej serii spa krem ujędrniający do ciała i faktycznie jest niezły. Może z biustowym też spróbuję, jak skończę karmienie.

blondi bydgoszcz już się torturowałam takimi prysznicami i wole do tego nie wracać :) pozdrawiam

reklama
Ja tylko chciałam wtrącić, że jestem z Wami...  ;D
O prysznicu słyszałam ale jestem zmarzluch, żeby smarować się balsamem jestem zbyt leniwa, a poza tym karmię jeszcze więc mam wymówkę, żeby tego nie robić. Dużych piersi nigdy nie miałam ale nie były takie złe  ;) a teraz, mąż musi się zadowolić takimi jakie mi zostały po dwójce jego dzieci!  :D
Jak skończę karmić to na pewno o siebie zadbam  ;)
Pozdrawiam (i obyśmy tylko takie problemy miały)
ywka

Do góry