margot
Mamma Mia!
Już o tym pisałam, ale się powtórzę, bo jestem naprawdę zadowolona z efektów - od początku karmienia smaruję piersi oliwą z oliwek extra vergin spożywczą ;D maleństwuna 100% nie zaszkodzi, jeśli troszkę przeniknie do pokarmu, a mam nawilżoną, napiętą, ładną skórę bez rozstępów (a na brzuchu, który smarowałam specjalnymi kremami mi się porobiły ).
Co do pryszniców - też jestem zmarźluch, ale co innego wleźć pod zimny prysznic, a co innego po cieplutkim polać kilka sekund chłodnym, inaczej się to odczuwa. Ja się w każdym razie przyzwyczaiłam, i nawet to lubię, stosuję przy każdej kąpieli, ogólnie na cycki narzekać nie mogę, gorzej z brzuchem po całej zabawie w ciążę i rodzenie. ;D
Co do pryszniców - też jestem zmarźluch, ale co innego wleźć pod zimny prysznic, a co innego po cieplutkim polać kilka sekund chłodnym, inaczej się to odczuwa. Ja się w każdym razie przyzwyczaiłam, i nawet to lubię, stosuję przy każdej kąpieli, ogólnie na cycki narzekać nie mogę, gorzej z brzuchem po całej zabawie w ciążę i rodzenie. ;D