Jak już pisałam w wątku o chudnięciu polecam ruch. Ja biegam od dwóch lat nie wyczynowa a raczej dla relaksu (2-3 razy w tygodniu po 15-45 min) a piersi "poprawiłam" na siłowni -trochę się spocić i efekty są widoczne polecam a dla chętnych zapraszam na profil facebooka sweterkowo może znajdziecie coś dla siebie
reklama
Bestyja :P
Administrator
nasze uzytkowniczki testowały serum do biustu i sa całkiem z niego zadowolone. Myślę ,ze można dodac to do ćwiczeń
Serum do biustu Dermapharm™ firmy Eveline - opinie - BabyBoom
i biuścik będzie , że hoho
Baśka miała fajny biust... - babyPrzyKawie
Serum do biustu Dermapharm™ firmy Eveline - opinie - BabyBoom
i biuścik będzie , że hoho
Baśka miała fajny biust... - babyPrzyKawie
Z
złośka
Gość
A co sądzicie o powiększaniu piersi lub ich liftingu? Ostatnio mogłabym wymienić co raz więcej kobiet, które po ciąży i karmieniu piersią decydują się na lifting, aby przywrócić piersiom jędrność i pierwotny wygląd. Zabieg wcale nie trwa długo, bo od 1 do 3 godzin i polega na usunięciu obwisłej skóry, podniesieniu piersi, a czasem też skorygowania kształtu i umiejscowienia sutka. Dziewczyny mówiły mi, że jeżeli tylko wybierze się dobrą klinikę i lekarza, który profesjonalnie zajmie się naszym zdrowiem to naprawdę nie ma się o co martwić. A jak Wy zapatrujecie się na coś takiego?
czasem warto przemyslec operacyjne powiekszenie czy tez uniesienie piersi. ja na takie cos sie zdecydowalam po drugiej ciazy, bo moj biust wygladal koszmarnie powiekszylam go implantami mentor, wyglada to super, subtelnie, piersi sa podniesione, cos a'la push up
hantelki w dłoń i ćwiczyć. staram się 3-4 razy w tygodniu poświęcić czas na to żeby porobić sobie mięśnie biustu żeby tez nie był on taki zwiędły jak to po karmieniu. do tego jeszcze peelingi kawowe z oliwą i cukrem czy np. maseczki z olejem kokosowym.
Podziel się: