reklama
Byłam dziś w poradni rehabilitacyjnej teściowej, mam ten rozstęp poprzeczny brzucha, ale nie duży. Lekarka i rehabilitantka powiedziały, że musiałam mieć wyrobione mięśnie brzucha bo to najczęściej przydarza się tym co regularnie ćwiczyli tu nastąpil jakiś naukowy wywód czemu Rzeczywiście był czas jak trenowałam trochę nawet 4 - 5 razy w tyg na ściance, że miałam kaloryfer.
Pokazała mi ćwiczenia i za 2 tyg idę na usg brzucha, bo to lubi iść w parze.
Pokazała mi ćwiczenia i za 2 tyg idę na usg brzucha, bo to lubi iść w parze.
Na razie takie, leże i wciągam brzuch tak jakbym chciała go wcisnąć w podłoge i takie serie, oddychać przy tym nosem, potem podkurczam nogi, daje jedną na kolano i lekko podnoszę głowę. Nie polecają żadnych pasów, wiązania bo to odwrotny skutek, jeszcze bardziej rozleniwia mięśnie.
Olga RaQ
Fanka BB :)
ja mam to samo super
reklama
K& no to gratkiA ja dzis stanelam na wage i przez te zaparcia przytylam kg mimo ze jadlam tak samo i codziennie cwiczylam.Wczoraj dluzej cwiczylam i mialam nadzieje ze rano ujrze dawna wage.Niestety poszla w gore 3 kreski wiec zlapalam dola bo tak sie staram,dzis mam mega zakwasy a tu lipa.No i pochlonelam od rana pewnie ze 3 tys kal w tym pol czekolady i ogromny kawal strucli serowej i paczkaNo i oczywiscie nie pominelam zadnego posilku
Jak wy macie plaskie brzuchy i rozstep miesni to jak ja mam ciagle taki wypukly jak bym byla w ciazy i mi nie ginie nadal kurna taka pilka to az boje sie gdziekolwiek z tym pojsc
Jak wy macie plaskie brzuchy i rozstep miesni to jak ja mam ciagle taki wypukly jak bym byla w ciazy i mi nie ginie nadal kurna taka pilka to az boje sie gdziekolwiek z tym pojsc
Podziel się: