reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ładna mama po ciąży - ćwiczenia, kosmetyki, moda

No wiem, mi te ecco się trafiły bo może na zdjęciu nie widać ale są super i nie wyglądają jak ortopedyczne, tanie nie były wiadomo 5 stówek trzeba dać ale chodzę w nich 3 sezon i jak nowe, a jakie wygodne.
Zobacz clarksy, ja mam takie: http://czolenka.pl/photos/klk-k498-czolenka-koturn-lakierowane-38-2100606851.jpg tylko szare, z niższym podbiciem dzięki czemu noga wygląda mega zgrabnie i z wyciętym palcem.

reklama
O te drugie bardzo ładne ale wciąż za praktyczne :rofl2:
a eco wiem że do chodzenia bardzo dobre ale ja mam ochotę na szaleństwo ;-) bezpiecznych butów dla mamy i do pracy mam pełno

No to się chwalę :-p Dziś siódmy dzień diety south beach i na wadze.. 3,5 kg mniej!! :szok::-) Kocham tą dietę i momentalnie mam zapał wpierdzielać codziennie jajka na śniadanie przez kolejny tydzień ;-)

Karolina butów na wysokim obcasie nigdy za wiele :-p

cornelka gratulacje !!! na mnie sb nie działa :((

K8 3 kawałki czekolady to ok 100kcal nie tak źle :)) w sam raz na podwieczorek. mi w piątek koleżanka na urodzinach tort nałożyla zanim się spostrzegłam. Nie wypadało nie spróbować. Zjadłam pół kawałka drugie pół wcisnęłam maksowi i jakoś poszło ;-)

A ja ostatnio jadlam slodycze ze 4 dni po kolei i to duuuuzo.Az mi przeszla na nie chcec i teraz znow nie musze ich jesc.Diety niestety nie stosuje bo ciemne pieczywo,duzo blonnika i mialam biegunki i kolki jelitowe.Wrocilam do bialego pieczywa i teraz jest ok.
Schudlam wreszcie po tylu miesiacach 1,5kg.A duzo jem.Wieczorem jak mi sie chce cwicze 15 min aerobic.Malo bo malo ale wiecej nie daje rady.

Ja tez jem duzo slodyczy. M kupuje non stop michalki... jak ja mam sie oprzec? nie ma szans! Dzis tez michalkowalismy. W zwiazku z tym pokrecilam hula hop 20 min a potem zrobilam sobie cwiczenia rozciagajace. hmmm... z tym rozciaganiem u mnie kiepsko.

reklama
Do góry