reklama
Hej,hej dziewczyny cwiczaco-odchudzajace sie potrzebuje mtywacji bo obiecalam sobie ze od 1 znow nie bede jesc slodkiegczywiscie poleglam i od ok 2 tyg codziennie jadlam slodkie i nie cwiczylamWaga poszla w gorea tu za mies wraca tz a ja nadal grubaZ cwiczeniami bedzie lipa bo @ sie zbliza wiec 8 dni odpadnie:-(Mimo ze waga w gore-widze poprawe w wygladzie wiec cwiczenia cos tam dawaly(cwiczylam codziennie z mies
Olga RaQ
Fanka BB :)
doti, a czy ty się zapoznałaś już z Ewą? Ewa Chodakowska - Twoja osobista trenerka fitness
ja jestem oczarowana nią i jej poglądem na życie jest świetną motywacją
ja jestem oczarowana nią i jej poglądem na życie jest świetną motywacją
Doti ja też na razie nie ćwiczę, po zdjęciu szwów mam tydzień sobie darować, więc może zacznę w następnym tyg., teraz ciepło sie zrobiło, to byłam 2 dni na spacerze po 1,5h w moich 8cm koturnach może to mi dupkę wyrobi
kakakarolina
Ja też nie ćwiczę z tą dwójkę to ja mam fitness w domu. Ale od przyszłego tygodnia idę na aqua robik. Jak M się spisze to nawet dwa razy w tygodniu bo to o 19.15 czyli najgorętszy okres w domu. W te dwa miesiące schudłam 6kg. Niby mało ale strasznie się cieszę że już ich nie mam a waga pomalutku leci sobie w dół i niech tak zostanie nie spieszy mi się.
Olga RaQ
ja dziś z Hanią na biodrach robiłam sobie różne przysiady, natalia obok i naśladowała co prawda niecałe 10 minut bo się dzieciom znudziło ale za to z 7kg obciążeniem
reklama
Hej, widzę, że ćwiczenia Ewy wymiataja, sama je niesamowicie lubie, polecam tez fajnego bloga, ktory motywuje mnie do walki o dawna siebie, dziewczyna tez fajnie wyglada po ciazy jah-stina's life - bo Mama też może być FIT! - odchudzanie, dieta, lifestyle, ćwiczenia a cwiczyla z ktoras z Was z Jillian, ja sama sie nad tym zastanawiam
Podziel się: