reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ładna mama po ciąży - ćwiczenia, kosmetyki, moda

A ja u teściów w Drawsku. Teściowa ciasto upiekła, tylko powąchałam... Obiadu też mini porcja. Do końca lutego chcę się jeszcze kg pozbyć. Wtedy będzie 8, czyli po 4 na miesiąc. Fajnie gdyby się takie tempo utrzymało.

reklama
A ja się chwale fotką- właśnie wróciłam ze spotkania z moim guru. Super super super, mam też jej płytkę nową z dedykacją :))

orbitrek po 6 tyg. wrócił do łask, dołożyłam a6w, przy ostatnim ćwiczeniu to już myślałam, że się poryczę :-p no ale w końcu ruszyłam !

Ewka dziwnie wyszła na tym zdjęciu, jakby szyi nie miała :)
Mi się ćwiczyć nie chce, choć pewnie jak bym znowu zaczęła, to by szybciej szło niż 4kg na miesiąc...

Hej,hej dziewczyny cwiczaco-odchudzajace sie potrzebuje mtywacji bo obiecalam sobie ze od 1 znow nie bede jesc slodkiego_Oczywiscie poleglam i od ok 2 tyg codziennie jadlam slodkie i nie cwiczylam:zawstydzona/y:Waga poszla w gore:no:a tu za mies wraca tz a ja nadal gruba:no:Z cwiczeniami bedzie lipa bo @ sie zbliza wiec 8 dni odpadnie:-(Mimo ze waga w gore-widze poprawe w wygladzie wiec cwiczenia cos tam dawaly(cwiczylam codziennie z mies

Doti ja też na razie nie ćwiczę, po zdjęciu szwów mam tydzień sobie darować, więc może zacznę w następnym tyg., teraz ciepło sie zrobiło, to byłam 2 dni na spacerze po 1,5h w moich 8cm koturnach :tak: może to mi dupkę wyrobi :rofl2:

Ja też nie ćwiczę z tą dwójkę to ja mam fitness w domu. Ale od przyszłego tygodnia idę na aqua robik. Jak M się spisze to nawet dwa razy w tygodniu bo to o 19.15 czyli najgorętszy okres w domu. W te dwa miesiące schudłam 6kg. Niby mało ale strasznie się cieszę że już ich nie mam a waga pomalutku leci sobie w dół i niech tak zostanie nie spieszy mi się.

ja dziś z Hanią na biodrach robiłam sobie różne przysiady, natalia obok i naśladowała :) co prawda niecałe 10 minut bo się dzieciom znudziło ale za to z 7kg obciążeniem :)

reklama
Do góry