reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ładna mama po ciąży - ćwiczenia, kosmetyki, moda

A ja u teściów w Drawsku. Teściowa ciasto upiekła, tylko powąchałam... Obiadu też mini porcja. Do końca lutego chcę się jeszcze kg pozbyć. Wtedy będzie 8, czyli po 4 na miesiąc. Fajnie gdyby się takie tempo utrzymało.

reklama
A ja się chwale fotką- właśnie wróciłam ze spotkania z moim guru. Super super super, mam też jej płytkę nową z dedykacją :))

orbitrek po 6 tyg. wrócił do łask, dołożyłam a6w, przy ostatnim ćwiczeniu to już myślałam, że się poryczę :-p no ale w końcu ruszyłam !

Ewka dziwnie wyszła na tym zdjęciu, jakby szyi nie miała :)
Mi się ćwiczyć nie chce, choć pewnie jak bym znowu zaczęła, to by szybciej szło niż 4kg na miesiąc...

Hej,hej dziewczyny cwiczaco-odchudzajace sie potrzebuje mtywacji bo obiecalam sobie ze od 1 znow nie bede jesc slodkiego_Oczywiscie poleglam i od ok 2 tyg codziennie jadlam slodkie i nie cwiczylam:zawstydzona/y:Waga poszla w gore:no:a tu za mies wraca tz a ja nadal gruba:no:Z cwiczeniami bedzie lipa bo @ sie zbliza wiec 8 dni odpadnie:-(Mimo ze waga w gore-widze poprawe w wygladzie wiec cwiczenia cos tam dawaly(cwiczylam codziennie z mies

Doti ja też na razie nie ćwiczę, po zdjęciu szwów mam tydzień sobie darować, więc może zacznę w następnym tyg., teraz ciepło sie zrobiło, to byłam 2 dni na spacerze po 1,5h w moich 8cm koturnach :tak: może to mi dupkę wyrobi :rofl2:

Ja też nie ćwiczę z tą dwójkę to ja mam fitness w domu. Ale od przyszłego tygodnia idę na aqua robik. Jak M się spisze to nawet dwa razy w tygodniu bo to o 19.15 czyli najgorętszy okres w domu. W te dwa miesiące schudłam 6kg. Niby mało ale strasznie się cieszę że już ich nie mam a waga pomalutku leci sobie w dół i niech tak zostanie nie spieszy mi się.

ja dziś z Hanią na biodrach robiłam sobie różne przysiady, natalia obok i naśladowała :) co prawda niecałe 10 minut bo się dzieciom znudziło ale za to z 7kg obciążeniem :)

reklama
Do góry