reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ładna mama po ciąży - ćwiczenia, kosmetyki, moda

Ja póki co dietę odpuściłam, ale chciałam się pochwalić, że zaczęłam wreszcie ćwiczyć:tak:
Wczoraj zaliczyłam pierwszy trening biegowy - 2,5 km lekkim truchtem. Jest kiepsko z formą, ale lepiej niż myślałam:szok: Dałam radę jakoś bez strasznej zadychy.
W marcu półmaraton, więc cel nie w kij dmuchał, teraz już nie ma przebacz jak chcę dobiec do mety przed zamknięciem;-)

reklama
Wow ,ale macie samozaparcie i silna wolę Dziewczyny, nawet mimo krótkich przerw wracacie do ćwiczeń,gratulacje szczere:tak: Ja już dawno zapomniałam o ćwiczeniach( po tej 6w dostałam krwawienia i bólu w podbrzuszu:baffled:), ale myślę ,żeby zacząć coś ćwiczyć, coś lżejszego,może Ewkę, dziś widziałam w PNŚ to nawet fajne ma ćwiczenia, nic strasznie cięzkiego.
Hmm tylko najpierw chciałam zrzucić jeszcze 1,5kg, a potem popracować naD rzeźbą, bo wkońcu lato mnie zastanie i ani kostiumu ani spudniczki nie założe;D Narazie to mi biceps urósł od noszenia mojego kochanego ciężarku:-D

Tak tak, trzeba czekać. Pamiętam jak przy dukanie to nieraz i po 2 tygodnie przestoju miałam, ale potem ruszało z kopyta po kg codziennie.

k8 miałaś rację dziś znów -0,5 !!! czyli ruszyło z kopyta i już mi te 5 posiłków w nawyk weszło. Teraz jak miałam taki sajgon i nie miałam kiedy jeść to np pół croissanta zjadłam w porze drugiego śniadania i działa dieta.

karolina, ładne ale nie korzystnie będą wyglądać na nodze i przy wysokim wzroście, jak drewniaki, lepsze czułenka na 8 cm obcasie. Pięknie wyszczuplą ci łydkę i będą pasować do spodni z rozszerzonymi nogawkami. Czułenka wracają do mody, ja to mam z eleganckim jedne na koturnie clarksy, a drugie klasyczne czarne czółenka i to są buty ponad czasowe. Na zimę chodzę w takich: Google Image Result for http://www.eobuwie.com.pl/data/gfx/pictures/medium/3/1/25413_1.jpg

reklama
kurna ale wszystkie ecco wyglądają jak buty profilaktyczne. Nie jestem fanką :) wiesz ile ja mam klasycznych czarnych czółenek :rofl2: ja potrzebuję butów na jedno wyście :-) poszukam innych.

Do góry