reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ładna mama po ciąży - ćwiczenia, kosmetyki, moda

Ja póki co dietę odpuściłam, ale chciałam się pochwalić, że zaczęłam wreszcie ćwiczyć:tak:
Wczoraj zaliczyłam pierwszy trening biegowy - 2,5 km lekkim truchtem. Jest kiepsko z formą, ale lepiej niż myślałam:szok: Dałam radę jakoś bez strasznej zadychy.
W marcu półmaraton, więc cel nie w kij dmuchał, teraz już nie ma przebacz jak chcę dobiec do mety przed zamknięciem;-)

reklama
Wow ,ale macie samozaparcie i silna wolę Dziewczyny, nawet mimo krótkich przerw wracacie do ćwiczeń,gratulacje szczere:tak: Ja już dawno zapomniałam o ćwiczeniach( po tej 6w dostałam krwawienia i bólu w podbrzuszu:baffled:), ale myślę ,żeby zacząć coś ćwiczyć, coś lżejszego,może Ewkę, dziś widziałam w PNŚ to nawet fajne ma ćwiczenia, nic strasznie cięzkiego.
Hmm tylko najpierw chciałam zrzucić jeszcze 1,5kg, a potem popracować naD rzeźbą, bo wkońcu lato mnie zastanie i ani kostiumu ani spudniczki nie założe;D Narazie to mi biceps urósł od noszenia mojego kochanego ciężarku:-D

Tak tak, trzeba czekać. Pamiętam jak przy dukanie to nieraz i po 2 tygodnie przestoju miałam, ale potem ruszało z kopyta po kg codziennie.

k8 miałaś rację dziś znów -0,5 !!! czyli ruszyło z kopyta i już mi te 5 posiłków w nawyk weszło. Teraz jak miałam taki sajgon i nie miałam kiedy jeść to np pół croissanta zjadłam w porze drugiego śniadania i działa dieta.

karolina, ładne ale nie korzystnie będą wyglądać na nodze i przy wysokim wzroście, jak drewniaki, lepsze czułenka na 8 cm obcasie. Pięknie wyszczuplą ci łydkę i będą pasować do spodni z rozszerzonymi nogawkami. Czułenka wracają do mody, ja to mam z eleganckim jedne na koturnie clarksy, a drugie klasyczne czarne czółenka i to są buty ponad czasowe. Na zimę chodzę w takich: Google Image Result for http://www.eobuwie.com.pl/data/gfx/pictures/medium/3/1/25413_1.jpg

reklama
kurna ale wszystkie ecco wyglądają jak buty profilaktyczne. Nie jestem fanką :) wiesz ile ja mam klasycznych czarnych czółenek :rofl2: ja potrzebuję butów na jedno wyście :-) poszukam innych.

Do góry