reklama
tez mialam nadzieje ze to woda.niestet dzis dokladnie tyle samo waze.nawet z ta cholerna 4 po przecinku.to ja juz mam tylko sie patrzec na jedzenie?mam dosc.NIE ODCHUDZAM SIE bo nie ma sensu odmawiac sobie w tym momecie jedynej przyjemnosci jaka mam,skoro nie ma efektow.
Narobiłyście mi ochoty na to hula hop. dziewczyny które używacie jak efekty? czy dużo ćwiczycie poza nim. Irrson dostałaś już? używasz? jaka opinia? Generalnie biorę się za siebie Zaczęłam ćwiczyć i rozważniej jeść. Nie trzymam się dokładnie diety K8 ale czerpę z niej nieco inspiracji. Przed ciążą ważyłam 63 kg przy 168cm po ciąży już było 64 kg i miałam nadzieję zobaczyć piątkę na początku ale waga poszła w górę. Zastanawiam się nad zbadaniem tarczycy bo jem podobnie jak przed ciążą i do tego karmię a tyję.
Aasi mam hula hop, nie używam, bo chora byłam, potem okres i tak się leniłam, całkiem fajne to za małe pieniądze, ale jest duże i trzeba mieć miejsce na rozmach, ja chciałam rano po 10minut, a wieczorem orbitrek, ale jak obie mam na głowie to na razie trudno co zrobić Laura od poniedziałku wraca do przedszkola, może jak wyjdziemy z chorób to coś poćwiczę w końcu, mi tfu tfu waga nie wzrosła z tego co schudłam, ale i tak rewelki nie ma :-(
kakakarolina
Fanka BB :)
doti ja schudłam 3kg (i po 3 cm wszędzie) a od poniedziałku ani grama ale trzymam się
gosha_88
Fanka BB :)
no to i ja wracam po miesięcznej przerwie, trza się w końcu wziąć za siebie, palec prawie zagojony po tym zrywaniu pazznkocia, grypa poszła dalej więc wymówek brak.
Trochę tylko modyfikuję plan, chcę teraz biegać na orbtreku po 3x na tydzień i dodatkowo ze 2x Ewkę robić, na początek Skalpel bo podobno najłatwiejszy. Ja tez muszę w końcu zorbić coś z tym tłuszczem, bo ja tak naprawdę nadwagi nie mam, jak to mój ojciec mówi, nie gruba a tłusta jestem. Zero mięśni, zero kondycji, a dopiero 25lat mam, masakra.
Do wiosny MUSZĘ jakoś wyglądać, bo jak oglądam się w lustrze to mi się słabo robi, ja nie wiem jak mój m może mieć na mnie ochotę
Trochę tylko modyfikuję plan, chcę teraz biegać na orbtreku po 3x na tydzień i dodatkowo ze 2x Ewkę robić, na początek Skalpel bo podobno najłatwiejszy. Ja tez muszę w końcu zorbić coś z tym tłuszczem, bo ja tak naprawdę nadwagi nie mam, jak to mój ojciec mówi, nie gruba a tłusta jestem. Zero mięśni, zero kondycji, a dopiero 25lat mam, masakra.
Do wiosny MUSZĘ jakoś wyglądać, bo jak oglądam się w lustrze to mi się słabo robi, ja nie wiem jak mój m może mieć na mnie ochotę
reklama
K8 no to super ! a weź mi wyślij tą twoja dietę, zacznę się szykować psychicznie, bo myślę, że moje karmienie to już powoli się kończy
Gosha a taka jestem rozlana, myślę, że do normy nie dojdę dopóki karmię
dzisiaj orbitrek wraca do łask, 3 tyg. przerwy miałam w ćwiczeniach
Gosha a taka jestem rozlana, myślę, że do normy nie dojdę dopóki karmię
dzisiaj orbitrek wraca do łask, 3 tyg. przerwy miałam w ćwiczeniach
Podziel się: