reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ładna mama po ciąży - ćwiczenia, kosmetyki, moda

Sempe haha toś mnie pocieszyła:-D ja tam bluzki już kupiłam kiedyś ale spodni jeszcze nigdy. W każdym razie fajne, zastanwiam się czy jeszcze sobie pomarańczowych nie kupić, za 35zl to co to jest

reklama
Dzis z rana na wadze 59 :) jeszcze kg i wroce do wagi przedciazowej :)))
a potem musze dobic do 55 i wtedy zaczynam umiesnianie delikatne sylwetki
wystarczylo spasowac troche ze slodyczami :))) oczywiscie nadal jem jak mam okazje ale nie obzeram sie jak kiedys
no i w sumie od wczoraj nie karmie, z doskoku jedno karmienie robie na dobe ale tak w razie czego bo mleko jeszcze jest to moze mlody cos cennego wyciagnie dla siebie
pewnie cyce tez zmalaly to i waga powraca :D

ja waże się w soboty:-) ciekawe czy juz doganiam pasek po swiątecznym obzarstwie:baffled:

cwiczyłam dzis 1h15min, jestem z siebie dumna, wynalazłam na IPLA odcinki z fitnes i cwicze codziennie co innego

przez 10 dni schudlam 3 kg.Nie wiem jak zaktualizowac suwaczek.chyba jeszcze raz musze zrobic.zakupilam dzis skakanke z licznikiem.ciekawe kto bedzie skakal.chyba kurz..jak po pozostalym sprzecie:zawstydzona/y:

hehe, ewa, super :)

a ja przebiłam wagę sprzed ciąży. znaczy ważę mniej :) wprawdzie jest to i tak zawrotne 76 kg, ale jak mi się uda przed bardziej rozbieraną wiosną szóstkę z przodu zobaczyć to będzie baaaardzo dobrze :)

gdzie sa dziewczyny cwiczace i dietujace?bo zaraz i ja sie poddam jak zadna mi tu nie napisze ze poty wylewa.Mam dzis zalamke bo tak ladnie waga mi schodzila,dzis myslalam ze bedzie jeszcze mniej a tu guzik.Waga wrocila na swoje miejsce.Obawiam sie ze organizm juz obral sobie ta wage i w zyciu nie schudne.Tak samo jak przed ciazami wazylam 65 nigdy nie moglam mimo odchudzania zrzucic nawet kg a jesli nawet sie udalo to po jakims czasie znow byla ta sama waga.Nie chce wazyc 76,4-nawet kurde ciagle ta 4 z tylu sie pokazuje:-(A juz pare dni wazylam 75:-(

reklama
Doti sorry, ja przeziębiona byłam, od poniedziałku @ mnie męczy, więc na razie czekam na lepszy czas :sorry: czyli do jutra :-p może woda Ci się zatrzymuje, dlatego waga wzrosła ;-)

Do góry