reklama
kakakarolina
Fanka BB :)
Sempe to Ty z jednej bandy kupującej za małe ubrania jesteś
Dzis z rana na wadze 59 jeszcze kg i wroce do wagi przedciazowej ))
a potem musze dobic do 55 i wtedy zaczynam umiesnianie delikatne sylwetki
wystarczylo spasowac troche ze slodyczami )) oczywiscie nadal jem jak mam okazje ale nie obzeram sie jak kiedys
no i w sumie od wczoraj nie karmie, z doskoku jedno karmienie robie na dobe ale tak w razie czego bo mleko jeszcze jest to moze mlody cos cennego wyciagnie dla siebie
pewnie cyce tez zmalaly to i waga powraca
a potem musze dobic do 55 i wtedy zaczynam umiesnianie delikatne sylwetki
wystarczylo spasowac troche ze slodyczami )) oczywiscie nadal jem jak mam okazje ale nie obzeram sie jak kiedys
no i w sumie od wczoraj nie karmie, z doskoku jedno karmienie robie na dobe ale tak w razie czego bo mleko jeszcze jest to moze mlody cos cennego wyciagnie dla siebie
pewnie cyce tez zmalaly to i waga powraca
bejbi
Fanka BB :)
gratuluję tak długich ćwiczeń oby tak dalej:-)
kogo ja oszukuję, tez będę miała zwisy, buuu
kogo ja oszukuję, tez będę miała zwisy, buuu
Nie udzielam się na tym wątku, bo mnie stresujecie ;P
Ale mam coś fajnego
z serii Bunt Kobiet - Dodatki - DecoBazaar
Ale mam coś fajnego
weronkazzz
tulęTolę
hehe, ewa, super
a ja przebiłam wagę sprzed ciąży. znaczy ważę mniej wprawdzie jest to i tak zawrotne 76 kg, ale jak mi się uda przed bardziej rozbieraną wiosną szóstkę z przodu zobaczyć to będzie baaaardzo dobrze
a ja przebiłam wagę sprzed ciąży. znaczy ważę mniej wprawdzie jest to i tak zawrotne 76 kg, ale jak mi się uda przed bardziej rozbieraną wiosną szóstkę z przodu zobaczyć to będzie baaaardzo dobrze
gdzie sa dziewczyny cwiczace i dietujace?bo zaraz i ja sie poddam jak zadna mi tu nie napisze ze poty wylewa.Mam dzis zalamke bo tak ladnie waga mi schodzila,dzis myslalam ze bedzie jeszcze mniej a tu guzik.Waga wrocila na swoje miejsce.Obawiam sie ze organizm juz obral sobie ta wage i w zyciu nie schudne.Tak samo jak przed ciazami wazylam 65 nigdy nie moglam mimo odchudzania zrzucic nawet kg a jesli nawet sie udalo to po jakims czasie znow byla ta sama waga.Nie chce wazyc 76,4-nawet kurde ciagle ta 4 z tylu sie pokazuje:-(A juz pare dni wazylam 75:-(
reklama
Podziel się: