reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ładna mama po ciąży - ćwiczenia, kosmetyki, moda

Sempe haha toś mnie pocieszyła:-D ja tam bluzki już kupiłam kiedyś ale spodni jeszcze nigdy. W każdym razie fajne, zastanwiam się czy jeszcze sobie pomarańczowych nie kupić, za 35zl to co to jest

reklama
Dzis z rana na wadze 59 :) jeszcze kg i wroce do wagi przedciazowej :)))
a potem musze dobic do 55 i wtedy zaczynam umiesnianie delikatne sylwetki
wystarczylo spasowac troche ze slodyczami :))) oczywiscie nadal jem jak mam okazje ale nie obzeram sie jak kiedys
no i w sumie od wczoraj nie karmie, z doskoku jedno karmienie robie na dobe ale tak w razie czego bo mleko jeszcze jest to moze mlody cos cennego wyciagnie dla siebie
pewnie cyce tez zmalaly to i waga powraca :D

ja waże się w soboty:-) ciekawe czy juz doganiam pasek po swiątecznym obzarstwie:baffled:

cwiczyłam dzis 1h15min, jestem z siebie dumna, wynalazłam na IPLA odcinki z fitnes i cwicze codziennie co innego

przez 10 dni schudlam 3 kg.Nie wiem jak zaktualizowac suwaczek.chyba jeszcze raz musze zrobic.zakupilam dzis skakanke z licznikiem.ciekawe kto bedzie skakal.chyba kurz..jak po pozostalym sprzecie:zawstydzona/y:

hehe, ewa, super :)

a ja przebiłam wagę sprzed ciąży. znaczy ważę mniej :) wprawdzie jest to i tak zawrotne 76 kg, ale jak mi się uda przed bardziej rozbieraną wiosną szóstkę z przodu zobaczyć to będzie baaaardzo dobrze :)

gdzie sa dziewczyny cwiczace i dietujace?bo zaraz i ja sie poddam jak zadna mi tu nie napisze ze poty wylewa.Mam dzis zalamke bo tak ladnie waga mi schodzila,dzis myslalam ze bedzie jeszcze mniej a tu guzik.Waga wrocila na swoje miejsce.Obawiam sie ze organizm juz obral sobie ta wage i w zyciu nie schudne.Tak samo jak przed ciazami wazylam 65 nigdy nie moglam mimo odchudzania zrzucic nawet kg a jesli nawet sie udalo to po jakims czasie znow byla ta sama waga.Nie chce wazyc 76,4-nawet kurde ciagle ta 4 z tylu sie pokazuje:-(A juz pare dni wazylam 75:-(

reklama
Doti sorry, ja przeziębiona byłam, od poniedziałku @ mnie męczy, więc na razie czekam na lepszy czas :sorry: czyli do jutra :-p może woda Ci się zatrzymuje, dlatego waga wzrosła ;-)

Do góry