reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ładna mama po ciąży - ćwiczenia, kosmetyki, moda

mierzenie/ważenie za mną, 1,5kg mnie w tydzień, więc już 4kg mamy z głowy :tak:w brzuchu, w najgrubszym miejscu mam 4 cm mniej, więc widać, że jedzenie po 18 na maksa tam mi rozpychało brzuch :baffled: na wysokości pępka jest może 1cm mniej, jak się uprzeć, no ale ważne, że zwis maleje :tak::tak:

reklama
irisson!!! gartulacje! zazdroszcze takiej aktywnosci bo ja to tylko spiny brzucha robie i to nawet przed snem moge sobie porobic. nudy jak cholera! zero potu i zmeczenia!

Pokah ty masz w obwodzie 77, czyli tyle ile ja w łydce :sorry2: więc muszę więcej z siebie dawać :tak::tak:

40min. orbi zaliczony, super się jechało, zwłaszcza, że miałam 2 dniową przerwę, bilans tyg. 4 dni jechałam, jutro zaczynamy 45min. :-D

77 to rano. Dzien koncze majac ok 80 :/ i balon. ja wzrostem nie grzesze. jakby top 77 juz mi zostalo i moja miesnia by trzymaly wszystko to by bylo spoko. ale rozdyma mnie jak balon w ciagu dnia :/ miesnie rozwalone po ciazy :/

pokah 80 to ja mam nad kolanem :rofl2: a tak serio, zobaczysz, że z czasem się brzuch zregeneruje, mnie obie ciąże zmasakrowały, no i lenistwo :confused:

mam zakwasy po wczorajszym orbim, chyba dojdę do 45min. i wprowadzę jakieś dodatkowe ćwiczenia, może właśnie A6W zamiast zwiększać ilość minut na orbitreku, może lepiej jeszcze będzie brzuszek wyglądać :tak:

no i zeszła o rozmiar w dół, miałam (wstyd się przyznać) w biodrze rozmiar 46 :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: dzisiaj weszłam w spódnicę i spodnie 44, w które nie wchodziłam na początku listopada :-):-) teraz wiem, że będzie ciężej szło, ale żeby do wakacji wejść tak w 40, było by miło :tak::tak:

Irisson super.Szybko chudniesz.Czytalam niedawo o orbitreku i wszystkie osoby ktore na nim cwiczyly ladnie chudly.Szkoda ze nie mam miejsca bo tez bym zakupila .Heh 38....nie pamietam kiedy mialam taki rozmiar.Chyba jak bylam nastolatka.Bo od lat u mnie krolowala 40:zawstydzona/y:a teraz w spodnie biodrowki wchodze w 38 ale gdyby zapinaly sie wyzej to 44 jak nic.Ostatnio nie mialam w co sie ubrac bo jak spojrzalam w lustro to normalnie ryczec mi sie chcialo.Jakies gory,doly na tym brzuchu.Ogolnie strasznie duzo flaka i to wyglada okropnie:no:

reklama
ja mam same spodnie z wysokim stanem, trochę mnie zmniejszają optycznie, a chudnę, bo nie obżeram się po nocy jak wcześniej, jak kończę jeść o 18,to mnie już tak nie wywala i brzuch wygląda lepiej :tak: a że nie lubię jak mnie cokolwiek ciśnie, to ubrania muszę mieć ciut luźniejsze :tak:

Do góry