mierzenie/ważenie za mną, 1,5kg mnie w tydzień, więc już 4kg mamy z głowy w brzuchu, w najgrubszym miejscu mam 4 cm mniej, więc widać, że jedzenie po 18 na maksa tam mi rozpychało brzuch na wysokości pępka jest może 1cm mniej, jak się uprzeć, no ale ważne, że zwis maleje
reklama
Summerbaby
Fanka BB :)
irisson! brawo dziewczyno! fajnie - tak trzymaj! miło widzieć efekty :-)
Pokah ty masz w obwodzie 77, czyli tyle ile ja w łydce więc muszę więcej z siebie dawać
40min. orbi zaliczony, super się jechało, zwłaszcza, że miałam 2 dniową przerwę, bilans tyg. 4 dni jechałam, jutro zaczynamy 45min.
40min. orbi zaliczony, super się jechało, zwłaszcza, że miałam 2 dniową przerwę, bilans tyg. 4 dni jechałam, jutro zaczynamy 45min.
pokah 80 to ja mam nad kolanem a tak serio, zobaczysz, że z czasem się brzuch zregeneruje, mnie obie ciąże zmasakrowały, no i lenistwo
mam zakwasy po wczorajszym orbim, chyba dojdę do 45min. i wprowadzę jakieś dodatkowe ćwiczenia, może właśnie A6W zamiast zwiększać ilość minut na orbitreku, może lepiej jeszcze będzie brzuszek wyglądać
no i zeszła o rozmiar w dół, miałam (wstyd się przyznać) w biodrze rozmiar 46 dzisiaj weszłam w spódnicę i spodnie 44, w które nie wchodziłam na początku listopada :-):-) teraz wiem, że będzie ciężej szło, ale żeby do wakacji wejść tak w 40, było by miło
mam zakwasy po wczorajszym orbim, chyba dojdę do 45min. i wprowadzę jakieś dodatkowe ćwiczenia, może właśnie A6W zamiast zwiększać ilość minut na orbitreku, może lepiej jeszcze będzie brzuszek wyglądać
no i zeszła o rozmiar w dół, miałam (wstyd się przyznać) w biodrze rozmiar 46 dzisiaj weszłam w spódnicę i spodnie 44, w które nie wchodziłam na początku listopada :-):-) teraz wiem, że będzie ciężej szło, ale żeby do wakacji wejść tak w 40, było by miło
kakakarolina
Fanka BB :)
Irisson do wakacji to my w 38 wejdziemy ;-)
Irisson super.Szybko chudniesz.Czytalam niedawo o orbitreku i wszystkie osoby ktore na nim cwiczyly ladnie chudly.Szkoda ze nie mam miejsca bo tez bym zakupila .Heh 38....nie pamietam kiedy mialam taki rozmiar.Chyba jak bylam nastolatka.Bo od lat u mnie krolowala 40a teraz w spodnie biodrowki wchodze w 38 ale gdyby zapinaly sie wyzej to 44 jak nic.Ostatnio nie mialam w co sie ubrac bo jak spojrzalam w lustro to normalnie ryczec mi sie chcialo.Jakies gory,doly na tym brzuchu.Ogolnie strasznie duzo flaka i to wyglada okropnie
reklama
ja mam same spodnie z wysokim stanem, trochę mnie zmniejszają optycznie, a chudnę, bo nie obżeram się po nocy jak wcześniej, jak kończę jeść o 18,to mnie już tak nie wywala i brzuch wygląda lepiej a że nie lubię jak mnie cokolwiek ciśnie, to ubrania muszę mieć ciut luźniejsze
Podziel się: