reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ładna mama po ciąży - ćwiczenia, kosmetyki, moda

Właśnie ja najbardziej lubię, że tam jest ciemno nie ma tego okropnego jasnego światła, mogę się wyciszyć męcząc się na maksa, nie ma tych durnych luster i idę na 20.30, a mam 5 min od domu. No i to, że mogę zamknąć oczy i posłuchać fajnej muzyki, to idealne zakończenie dnia dla mnie.

irisson, idziesz jak burza!

reklama
Asia dzięki, ale daleka droga przede mną, ale przypominałaś mi o mojej ulubionej płycie U2 War :-D

a dzisiaj orbi odpoczywa, coś czuję się na @ :dry: to by tłumaczyło moje ostatnie humory :no:

Mnie dzis @dopadla .Rety jakie teraz mam okropne PMS.Dzis zdecydowanie lepiej.Nosz ie mam jak pisac czytac bo jeszcze mi nie spia tylko brzecza juz mam dosc zero odpoczynku

LAski podziwiam Was- WIELKIE Brawa !!!:tak:

Ja to z ruchu tylko spacery i bieganie za dzieciakiem. Az wstyd a przydałoby sie gdzieś ruszyc tyłek, tylko jak coś mi sie podoba to nie mam z kim dziecików zostawic. Ale planuje sie zebrac jak Mój wróci z Niemiec.

Dlaczego nie pomyślą w klubach fitness o jakiejs Bawialni dla dzieci i niani- ja chetnie bym nawet dopłacała ale wiedziała ze moge zostawic 4 latka i spokojnie isc...

K8 fajnie dziewczyna wygląda :tak::-)

pan O. zaliczony - 40min. 13km, zepsułam stopkę, ale mąż mi naprawi na jutro, jeszcze 2 dni treningu po 40min. i lecimy 45min. :tak::tak:

Karolina nie dojdę, 1.01 wyjdzie mi 1h i tyle będę robić, potem dołączę jakieś inne ćwiczenia, na wiosnę chciałabym pobiegać, ale to zobaczymy jak będzie z czasem :tak:

a ja ostawilam cwiczenia na amen. Wczoraj grzebalam w necie do pozna. na polskich stronach jest malo o rozstepie miesni brzucha ale na anglojezycznych calkiem sporo. na youtube znalazlam tez cw i sa takie ze moge je wykonywac lezac na lozku czy na kanapie. zero potu. nie lubie takich cwiczen, ktore mnie nie zmecza i nie sponiewieraja. ale w tym przypadku nie mam wyboru. od trzech dni chodze tez w pasie poporodowym. wprawdzie kupilam wciagana Mke ale pozaszywalam po bokach i jest lepiej. tylko przez puspko ciezko sie go wciaga i bardziej nie moge zaszyc :/
rano w pepku 77 wiec chyba poszlo w dol, co nie zmienia faktu ze rozstep miesni jest. zobacze po tyg cwiczen tych delikatnych + noszenie pasa czy cos sie ruszylo.
zrobilam dzis foty zeby miec porownanie
przod (niewiele widac jezeli chodzi o rozstep - pepek podobny mialam juz przed ciaza, taki wywalony):
Obrazek 9.jpg | | Fotki, Zdj

reklama
Do góry