reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ładna mama po ciąży - ćwiczenia, kosmetyki, moda

Właśnie ja najbardziej lubię, że tam jest ciemno nie ma tego okropnego jasnego światła, mogę się wyciszyć męcząc się na maksa, nie ma tych durnych luster i idę na 20.30, a mam 5 min od domu. No i to, że mogę zamknąć oczy i posłuchać fajnej muzyki, to idealne zakończenie dnia dla mnie.

irisson, idziesz jak burza!

reklama
Asia dzięki, ale daleka droga przede mną, ale przypominałaś mi o mojej ulubionej płycie U2 War :-D

a dzisiaj orbi odpoczywa, coś czuję się na @ :dry: to by tłumaczyło moje ostatnie humory :no:

Mnie dzis @dopadla .Rety jakie teraz mam okropne PMS.Dzis zdecydowanie lepiej.Nosz ie mam jak pisac czytac bo jeszcze mi nie spia tylko brzecza juz mam dosc zero odpoczynku

LAski podziwiam Was- WIELKIE Brawa !!!:tak:

Ja to z ruchu tylko spacery i bieganie za dzieciakiem. Az wstyd a przydałoby sie gdzieś ruszyc tyłek, tylko jak coś mi sie podoba to nie mam z kim dziecików zostawic. Ale planuje sie zebrac jak Mój wróci z Niemiec.

Dlaczego nie pomyślą w klubach fitness o jakiejs Bawialni dla dzieci i niani- ja chetnie bym nawet dopłacała ale wiedziała ze moge zostawic 4 latka i spokojnie isc...

K8 fajnie dziewczyna wygląda :tak::-)

pan O. zaliczony - 40min. 13km, zepsułam stopkę, ale mąż mi naprawi na jutro, jeszcze 2 dni treningu po 40min. i lecimy 45min. :tak::tak:

Karolina nie dojdę, 1.01 wyjdzie mi 1h i tyle będę robić, potem dołączę jakieś inne ćwiczenia, na wiosnę chciałabym pobiegać, ale to zobaczymy jak będzie z czasem :tak:

a ja ostawilam cwiczenia na amen. Wczoraj grzebalam w necie do pozna. na polskich stronach jest malo o rozstepie miesni brzucha ale na anglojezycznych calkiem sporo. na youtube znalazlam tez cw i sa takie ze moge je wykonywac lezac na lozku czy na kanapie. zero potu. nie lubie takich cwiczen, ktore mnie nie zmecza i nie sponiewieraja. ale w tym przypadku nie mam wyboru. od trzech dni chodze tez w pasie poporodowym. wprawdzie kupilam wciagana Mke ale pozaszywalam po bokach i jest lepiej. tylko przez puspko ciezko sie go wciaga i bardziej nie moge zaszyc :/
rano w pepku 77 wiec chyba poszlo w dol, co nie zmienia faktu ze rozstep miesni jest. zobacze po tyg cwiczen tych delikatnych + noszenie pasa czy cos sie ruszylo.
zrobilam dzis foty zeby miec porownanie
przod (niewiele widac jezeli chodzi o rozstep - pepek podobny mialam juz przed ciaza, taki wywalony):
Obrazek 9.jpg | | Fotki, Zdj

reklama
Do góry