reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ładna mama po ciąży - ćwiczenia, kosmetyki, moda

pokah ja jem do 18, unikam słodyczy i widzę rezultaty, plus orbitrek na lepszą kondycję :tak:

dzisiaj pierwszy raz ruszyłam na orbitreku 40min. myślałam, że będzie sajgon, a tu miłe zaskoczenie, jechało się fantastycznie :-) wyszło 13km rewelka!

ale lepsze mam... właśnie mój mąż pojechał 15min. umiera ze zmęczenia :rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
ja wertuje dzis temat tego rozstepu. chodzi mi o cwiczenia, czy cwiczyc czy sobie darowac
i znalazlam taka odpowiedz od lekarza i niby cwiczyc i wzmacniac Jakie

irisson, na bank to to, ewentualnie przepuklina kresy bialej do tego
jutro bede miec porade od osoby obeznanej w temacie ale bez ogledzin mojego brzuchala, tylko opis ustny

Dziewczyny jak tam wasze włosy? ja niedługo wyłysieję. Włosy mi wypadają strasznie - gdzie się nie spojrzę tam moje włosy są. Nie mam szansy na rozpuszczeni ich bo są wtedy wszędzie.

Zylcia moje włosy też są wszędzie ale mam wrażenie że jakby mniej ich już leciało spokojnie czekam aż wszystko wypadnie myślę, że do wiosny się unormuję. POprzednio było identycznie i nie wyłysiałam :tak:

pokah ja jem do 18, unikam słodyczy i widzę rezultaty, plus orbitrek na lepszą kondycję :tak:

dzisiaj pierwszy raz ruszyłam na orbitreku 40min. myślałam, że będzie sajgon, a tu miłe zaskoczenie, jechało się fantastycznie :-) wyszło 13km rewelka!

ale lepsze mam... właśnie mój mąż pojechał 15min. umiera ze zmęczenia :rofl2::rofl2::rofl2:

Bo faceci to pusie :p
Pamiętam jak kiedyś na fitnes chodziłam, to pięknie zawsze jak na dłoni widzeli nas kolesie z siłki i nabijali się z nas. Któregoś razu instruktorka nie wytrzymała i wszystkich panów zaprosiła na nasz trening. Chłopy pełzły do szatni po 45 min, połowa odpadła po 15 min. Oni tylko osiłki są a kondycji za grosz.

Ja zaczęłam z mężem brzuszki walić ;) Dieta ŻP też działa, kolejny kg mniej :) jeszcze tylko 17...

no ja nie moge cwiczyc, tylko cw izometryczne, ale jakie? dostane rozpiske w sobote, wrzuce ja na bloga, moze komus sie przyda
17 grudnia obejrzy mnie rehabilitantka
takze "zegnaj Ewko bo tu miejsca brak..."

reklama
Dziewczyny jak tam wasze włosy? ja niedługo wyłysieję. Włosy mi wypadają strasznie - gdzie się nie spojrzę tam moje włosy są. Nie mam szansy na rozpuszczeni ich bo są wtedy wszędzie.

mnie tez od 3tyg włosy garsciami wychodzą ale tak jak pisze Karolina to minie, ale ja radykalnie sciąłam włosy (jak zawsze po porodzie ok 15cm) byłam juz 2 razy na masce z keratyny zaczełam łykać skrzyp polny, mam nadzieje ze za 3miesiące juz będzie lepiej

Irrison gratuluje zapału orbitrekowego:-) ja jezdze 3x po ok 40min, do tego 2 razy cwiczenia z płytą i raz aqua...
nadal się czuje jak patan...

Do góry