reklama
10 dni ćwiczeń - 2,5kg mniej, mniej 2cm na wysokości pępka, mniej 4 cm w okolicach wiszącego po ciążowego brzucha, cyc niezmienny
wypiłam wczoraj karmi, takimi wyskokami to nie osiągnę wymarzonego celu, mam moralniaka dzisiaj
wypiłam wczoraj karmi, takimi wyskokami to nie osiągnę wymarzonego celu, mam moralniaka dzisiaj
Irisson gratuluje.Jednak wysilek codzienny,rezygnacja ze slodyczy i nie jedzenie po 18 cos daja.A ja mam mega dola dzis przez porazke w pracy i to dla mnie mega ogromna porazke i z tego wszystkiego napchalam sie slodyczami bo mi sie ryczec chce.No i diete od 1 szlak trafil
dziewczyny bardzo dziękuję, ! mocno motywujecie mnie, wczoraj oglądałam ze znajomymi nasze zdjecia ze ślubu, to było 3,5 roku temu, a jednak 15kg więcej na liczniku chce być laska i tyle !
Asia 10min. dłużej szalona ja co tydzień zwiększam po 5 minut, więc dzisiaj 35min. a w pon. 40min., muszę się dobrze psychicznie nastawić
Doti praca to nie wszystko, głowa do góry, pierś do przodu mi na pierwszej samotnej zmianie w hotelu jak pracowałam na recepcji, w nocy włączył się alarm przeciwpożarowy, cały hotel gości zagranicznych, bo na drugi dzień wesele, masakra wyło 1,5h, a ja musiałam uspakajać 70 osób, że na bank się nie pali, do tego opieprzył mnie strażak, bo nie znałam procedury poszłam do domu z wymordowana napisałam wypowiedzenie, a jak wróciłam do roboty to dyrektor mnie nachwalić nie mógł, więc wiesz trzeba trzymać fason
Asia 10min. dłużej szalona ja co tydzień zwiększam po 5 minut, więc dzisiaj 35min. a w pon. 40min., muszę się dobrze psychicznie nastawić
Doti praca to nie wszystko, głowa do góry, pierś do przodu mi na pierwszej samotnej zmianie w hotelu jak pracowałam na recepcji, w nocy włączył się alarm przeciwpożarowy, cały hotel gości zagranicznych, bo na drugi dzień wesele, masakra wyło 1,5h, a ja musiałam uspakajać 70 osób, że na bank się nie pali, do tego opieprzył mnie strażak, bo nie znałam procedury poszłam do domu z wymordowana napisałam wypowiedzenie, a jak wróciłam do roboty to dyrektor mnie nachwalić nie mógł, więc wiesz trzeba trzymać fason
kakakarolina
Fanka BB :)
:-):-):-) jupi weszlam na wagę i jest - 4kg w 3 tyg i po 3 cm w tali i biodrach mniej :-):-):-)
reklama
Podziel się: