reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ładna mama po ciąży - ćwiczenia, kosmetyki, moda

irrison mi kiedyś znajoma mówiła że interwały owszem ale wtedy przed treningiem koniecznie jakiś posiłek z węgli złożonych (czy białkowy może?- nie pamiętam:sorry:) bo to strasznie spala mięśnie. Ale ze mnie to taki ekspert jak z koziej d*py trąbka więc lepiej niech ktoś bardziej obeznany sie wypowie albo gdzies po necie poszukać?
Ja narazie też ćwiczę głownie żeby kondycja byla lepsza, bo tragedia istna z tym. A potem będę myśleć nad resztą. Ja jadę na orbitreku cały czas równym tempem, od początku do końca 16-17km/h no i przez te pół godz wychodzi 8km z haczkiem.

reklama
Gosha to tak jak ja, ja się w życiu nie odchudzałam, na diecie byłam raz, jeden dzień :-p do ślubu ważyłam względnie 65-68, a teraz mnie tak ciąże i siedzący tryb życia, stresy załatwiły :confused: strasznie się boję, że mi ten zapał minie i będę taka wielka całe życie, ehh

irisson dobrze robisz, interwały są idealne na początek treningu:tak: No ja byłam na spinningu h, a wcześniej biegałam pól h na bieżni, coś czuje, że jutro poczuje nogi.

Asia kiedy znajdziesz czas na dietke dla mnie?poki mam zapal bo do swiat juz tylko 4 tyg .tz wroci a jak bylam beczka ,tak jestem.
Uwaga melduje ze 45 min cwiczen za mna.Brzuchy,sklony ,pilka,skakanka,steper----padlam a i 5 min jazdy rowerem:zawstydzona/y:-luizke do przedszkola zawiazlam.Tez sie liczy bo w sob i niedz nie jezdze nawet te 5 min.A no i wklepalam krem-o tym tez musze tutaj pisac dopoki nie wejdzie mi to w nawyk.A wiec bylo przed odjadzem tz 77,4.Jest 75,5:-pAle nadal beczka :wściekła/y:
Irisson twoj orbitrek to steper z raczkami czy ma tez pedaly i chodzisz na nim czy jezdzisz?Ja na steperze wytrzymuje 15 min:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
doti, dziś wieczorem jak przyjdę ze spotkania z dziewczynami to Ci napiszę. Napisz mi na priva swoją wagę, wzrost, wiek, jaki masz typ otyłosci, brzuszna czy dupna:-D

Doti dokładnie mam taki orbitek.jpgnie mam takiego ciała :rofl2:

orbitrek - 35 minut- 11,5km zaliczone, ostatni raz jadłam przed 18, drugi dzień się trzymam, detoks od karmi 5 dni, to jak spowiedź :rofl2:

spowiedź - orbitrek dzień 9 - 35 min.-11,55km, karmi nie piłam, ostatni raz jadłam przed 18, uff ważymy i mierzymy się w sobotę :tak:

Pokah gdzie jesteś? jak Ewka, zaliczasz? ja mam Pana O. to mi łatwiej o zaliczenia :rofl2:

reklama
Hej
Jestem jestem
Ewka polegla, ostatni raz cwiczylam w sobote :/
Wczoraj mielismy w koncu ta kolacje, a wt i pon moj maz od razu po pracy sie kolacjowal, wiec cale przygotowania lacznie z ogarnianiem ogniska domowego spadly na me barki. No i oczywiscie brzdac przy boku, wiec ogolnie praca na raty.
Dzis za to wroce do cwiczen. Mlodego mezuslkowi i jazda.
No ale ogolnie tydzien zaliczony na tzw. absolutne minimum czyli 3 razy na tydz.
Brzuch rano jest nawet ok, wieczorem wywala i wywala. A przeciez nie dam rady nic nie jesc.
Przyznam sie ze czasami zagladam na all zerknac na uzywane orbitreki :p ale pewnie poki co na zerkaniu sie zakonczy. Zazdroszcze takiego sprzetu bo byle 10 min  mozna sobie skoczyc. A z Ewka to film na telefonie musze odpalic, zeby tempo bylo dobre, a cw zapamietac mi sie nie chce, nie na moja glowe :p

Do góry