irisson, jak chodzisz spać ok. 22 to spokojnie możesz jeść o 19, najlepsza kolacja to białko, bez węglowodanów. Czyli serek biały z pomidorem bez chleba warzywka z kurczakiem na parze, wędlina. Ja mam często na kolację ochotę na ser biały z powidłami i często też wieczorem jem owoce co nie jest do końca wskazane ale nie dajmy się zwariować Ok. spadam na spinning. Nie chodź broń boże głodna spać, bo to nie dobrze, ale też nie przejedzona.
reklama
Asia spać idę najwcześniej 23:30, koło 21, bo tu mam kryzys, zjadam jabłko i o 18 jem kolację, ja faktycznie po tym karmi miałam wzmożony apetyt o 22, a teraz jak odstawiłam to już nie mam takich ciągotek dużo piję, bo mnóstwo wypacam na orbitreku, ok idę też jechać :-)
malinka1980
Fanka BB :)
Dziewczyny, od jakichś dwóch tygodni strasznie wypadają mi włosy. Czy Wy też tak Macie? Zupełnie nie wiem co stosować - witaminy, preparaty ze skrzypem?
Irisson szacun za wytrwalosc.Ja poleglamAle od soboty czyli od 1 zaczynam od nowa .Jutro jeszcze sie podtucze.;-)
Wlosy mi tez wypadaja.Teraz troche mniej.Ale 1,5mies to garsciami..Kupilam sobie beliise ale jeszcze jakos nie zaczelam brac.A i szampon wzmacniajacy Joanny z serii rzepa.
Wlosy mi tez wypadaja.Teraz troche mniej.Ale 1,5mies to garsciami..Kupilam sobie beliise ale jeszcze jakos nie zaczelam brac.A i szampon wzmacniajacy Joanny z serii rzepa.
Ostatnia edycja:
malinka
po porodzie miedzy 3 a 7 miesiacem wlosy wypadaja. podobno hormony wtedy normuja sie i takie sa skutki. Ja juz od dluzszego czasu gubie wlosy mimo ze zawsze spinam je gumka w taki roboczy koczek. Podczas czesania garsc wlosow mi idzie a to zaledwie z szesc ruchow grzebieniem. szkoda ze na nogach nie wypadaja tak spektakularnie i trzeba depilowac
wracajac do cwiczen: dzis rano sie zmierzylam i zwazylam. i o dziwo jets mniej!!! a myslalam ze bedzie wiecej. szczegoly w blogu na poscie. ale mam dzis banana od rana z tego wlasnie powodu
po porodzie miedzy 3 a 7 miesiacem wlosy wypadaja. podobno hormony wtedy normuja sie i takie sa skutki. Ja juz od dluzszego czasu gubie wlosy mimo ze zawsze spinam je gumka w taki roboczy koczek. Podczas czesania garsc wlosow mi idzie a to zaledwie z szesc ruchow grzebieniem. szkoda ze na nogach nie wypadaja tak spektakularnie i trzeba depilowac
wracajac do cwiczen: dzis rano sie zmierzylam i zwazylam. i o dziwo jets mniej!!! a myslalam ze bedzie wiecej. szczegoly w blogu na poscie. ale mam dzis banana od rana z tego wlasnie powodu
kakakarolina
Fanka BB :)
Przeczekac przeczekać odrosną na wiosnę. Już raz to przechodziłam ;-)
reklama
Podziel się: