reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ładna mama po ciąży - ćwiczenia, kosmetyki, moda

Asia no przekonujesz mnie do rzucenia mojej miłości czyt. karmi, ehhh jak pomyślę ile to pedałowania na orbitreku, to masz rację :-( przy okazji zaliczyłam 5 dzień, dzisiaj mi niby dystansu wyszło 9,400, tempo miałam dzisiaj nieziemskie, bo jutro ostatni raz i 2 dni przerwy, bo do teściowej nie zabiorę pana o. :sorry: efekty już są: P1020875.JPG tak moje dziecko nudzi jazda :-D

reklama
Haha Irisson dobre,dobre.No i dlaczego nikt mnie nie opierdzielil za wczorajsze obzarstwo:angry:?Dzis poprawilam ciastkami i czekolada.Weszlam teraz tutaj,glupio mi sie zrobilo i z tego wszystkiego przez was machnelam 100 brzuchow i skretow.Z ciekawosci tez wieczorem sie zwazylam.Nieraz jest roznica 1-2 kg ale dzis waga ta sama co rano_Ogolnie to troche przytylam znow ,nieznacznie ale waga w gore nie w dol.Musze ustawic sobie godz posilkow tak zeby o 18 ostatni zjesc.Do tej pory jakos o 20 dojadam.No to tez sie przyznam.76 na liczniku:zawstydzona/y:166

Ostatnia edycja:
A ja wróciłam ze spiningu, kurde uwielbiam się tak zmęczyć, aż chce się żyć. Polecam wszystkim które mają dostęp zajęcia zorganizowane, mobilizacja większa na prawdę. No, a dziś chyba sen to max 2, 3 h bo zabieram się za odwalanie pańszczyzny czyli pisanie:no:

irisson, na tym zdjęciu Ninka podobna do mojej.

U mnie 161 i 50 kg, ale ile dokładnie dowiem się u endo ona ma taką wagę na wypasie do 3 miejsc po przecinku oznacza wagę:-D

Dzien dobrek! 
Kusi mnie ten orbitrek, oj kusi, ale wydatkow ciagle mamy innych sporo zwiazanych z wykonczeniowka domu. Niby juz powolutku z gorki, ale jak przeliczylam orbitreka na krzesla to wygraly krzesla do jadalni i do kuchni, wiec nic mi nie pozostaje tylko sie meczyc na macie, a i tak luksus bo pilke do fitnessu posiadam wiec nie jest zle. A mata zostala znacznie skrocona, bo mlody mi nogami wariuje na przewijaku-komodzie i postanowilam zabezpieczyc wlasnie moja mata do cw. Ale na glowe, plecy i pupe mi zostalo wiec ok :)
Wczoraj Ewka zaliczona, pozno bo pozno, ale sie udalo :)

ja chyba zacznę ćwiczyć z moim synem, on jest w formie, to i ja będę!

Baby training - Imgur

a na poważnie - dziś rano na wadze 63.5, waga docelowa - 60kg mierzone wieczorem, środki do celu: 5 zróżnicowanych posiłków dziennie o stałych porach do 18-tej + dużo wody, jedzenie tylko domowe (znaczy, nie że nie poza domem, tylko że półprodukty takie jak sosy, ketchupy, pasty, chleby - robione w domu), ograniczenie pieczywa i słodyczy (ale nie eliminacja, zasada: co chcę zjeść muszę zrobić sama) - z ćwiczeń - spacery z Wikim - zobaczymy czy się uda.. ;-)

Katjusza uda się :tak: Gosha super, chwal się, bo to nas motywuje też ! mnie Pokah ciągle motywuje, sobie mysle "jak ona może to ja nie?" :-)

ja mam masakryczne zakwasy po wczorajszym orbitreku, zaraz muszę pojechać, ale poczekam aż Nina zaśnie, wieczorem do teściów, wiec 2 dni przerwy, boję się że mi motywacja siądzie i wrócę w niedziele i nie będę jechać :no: wczoraj w tvn była pani dietetyk i mówiła, że 20kg to zdrowo się chudnie w rok, żeby nie wróciło, więc już się aż tak nie spinam nad wagą, robię swoje, a na bank będą efekty :-)

ej wyczytałam że seks to nawet do 600kalori, czuje, że mój mąż będzie szczęśliwcem i co wieczór będziemy ćwiczyć :rofl2:

reklama
6 dzień z panem o. zaliczony :-D zauważyłam, że mam lepszą kondycję, dzisiaj jechałam całkiem przyzwoicie, wyszło mi niby dystans 9,800 :tak::tak: mam nadzieje, że mój entuzjazm przynajmniej dotrwa do dnia 40stego :cool2:

Do góry