reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ładna mama po ciąży - ćwiczenia, kosmetyki, moda

Asia no przekonujesz mnie do rzucenia mojej miłości czyt. karmi, ehhh jak pomyślę ile to pedałowania na orbitreku, to masz rację :-( przy okazji zaliczyłam 5 dzień, dzisiaj mi niby dystansu wyszło 9,400, tempo miałam dzisiaj nieziemskie, bo jutro ostatni raz i 2 dni przerwy, bo do teściowej nie zabiorę pana o. :sorry: efekty już są: P1020875.JPG tak moje dziecko nudzi jazda :-D

reklama
Haha Irisson dobre,dobre.No i dlaczego nikt mnie nie opierdzielil za wczorajsze obzarstwo:angry:?Dzis poprawilam ciastkami i czekolada.Weszlam teraz tutaj,glupio mi sie zrobilo i z tego wszystkiego przez was machnelam 100 brzuchow i skretow.Z ciekawosci tez wieczorem sie zwazylam.Nieraz jest roznica 1-2 kg ale dzis waga ta sama co rano_Ogolnie to troche przytylam znow ,nieznacznie ale waga w gore nie w dol.Musze ustawic sobie godz posilkow tak zeby o 18 ostatni zjesc.Do tej pory jakos o 20 dojadam.No to tez sie przyznam.76 na liczniku:zawstydzona/y:166

Ostatnia edycja:
A ja wróciłam ze spiningu, kurde uwielbiam się tak zmęczyć, aż chce się żyć. Polecam wszystkim które mają dostęp zajęcia zorganizowane, mobilizacja większa na prawdę. No, a dziś chyba sen to max 2, 3 h bo zabieram się za odwalanie pańszczyzny czyli pisanie:no:

irisson, na tym zdjęciu Ninka podobna do mojej.

U mnie 161 i 50 kg, ale ile dokładnie dowiem się u endo ona ma taką wagę na wypasie do 3 miejsc po przecinku oznacza wagę:-D

Dzien dobrek! 
Kusi mnie ten orbitrek, oj kusi, ale wydatkow ciagle mamy innych sporo zwiazanych z wykonczeniowka domu. Niby juz powolutku z gorki, ale jak przeliczylam orbitreka na krzesla to wygraly krzesla do jadalni i do kuchni, wiec nic mi nie pozostaje tylko sie meczyc na macie, a i tak luksus bo pilke do fitnessu posiadam wiec nie jest zle. A mata zostala znacznie skrocona, bo mlody mi nogami wariuje na przewijaku-komodzie i postanowilam zabezpieczyc wlasnie moja mata do cw. Ale na glowe, plecy i pupe mi zostalo wiec ok :)
Wczoraj Ewka zaliczona, pozno bo pozno, ale sie udalo :)

ja chyba zacznę ćwiczyć z moim synem, on jest w formie, to i ja będę!

Baby training - Imgur

a na poważnie - dziś rano na wadze 63.5, waga docelowa - 60kg mierzone wieczorem, środki do celu: 5 zróżnicowanych posiłków dziennie o stałych porach do 18-tej + dużo wody, jedzenie tylko domowe (znaczy, nie że nie poza domem, tylko że półprodukty takie jak sosy, ketchupy, pasty, chleby - robione w domu), ograniczenie pieczywa i słodyczy (ale nie eliminacja, zasada: co chcę zjeść muszę zrobić sama) - z ćwiczeń - spacery z Wikim - zobaczymy czy się uda.. ;-)

Katjusza uda się :tak: Gosha super, chwal się, bo to nas motywuje też ! mnie Pokah ciągle motywuje, sobie mysle "jak ona może to ja nie?" :-)

ja mam masakryczne zakwasy po wczorajszym orbitreku, zaraz muszę pojechać, ale poczekam aż Nina zaśnie, wieczorem do teściów, wiec 2 dni przerwy, boję się że mi motywacja siądzie i wrócę w niedziele i nie będę jechać :no: wczoraj w tvn była pani dietetyk i mówiła, że 20kg to zdrowo się chudnie w rok, żeby nie wróciło, więc już się aż tak nie spinam nad wagą, robię swoje, a na bank będą efekty :-)

ej wyczytałam że seks to nawet do 600kalori, czuje, że mój mąż będzie szczęśliwcem i co wieczór będziemy ćwiczyć :rofl2:

reklama
6 dzień z panem o. zaliczony :-D zauważyłam, że mam lepszą kondycję, dzisiaj jechałam całkiem przyzwoicie, wyszło mi niby dystans 9,800 :tak::tak: mam nadzieje, że mój entuzjazm przynajmniej dotrwa do dnia 40stego :cool2:

Do góry