reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ładna mama po ciąży - ćwiczenia, kosmetyki, moda

kakarolina, 18 to też moje marzenie, chyba muszę znowu rzucić kolacje i ciastka, to zacznę znowu chudnąć... Ćwiczenia jakos w moim wypadku nie przynoszą efektów...

reklama
K8 a Ty na Sout beach nie jesteś? cos mi się wydawało bo ja na niej jestem i mi waga leci póki co. Mój plan zakalda -18 gdzieś w kwietniu do osiągnięcia

To ja waże 51kg...wieć jest oki...w większość ciuchów z przed ciąży już się mieszcze,ale mi sporo zwisającej skóry na brzuchu zostało i się robi taki wałek jak siedzę...bleeeee.....a brzuszków za nic nie chce mi się robić

poprosiłam męża żeby mi wagę kupił, bo stara mi fiksowała, no i mam doła i 20kg do zrzucenia, nie powinnam z tego orbitreka schodzić :confused2:

U mnie dzis porazka.Nie dosyc ze nie cwiczylam,to jeszcze na noc napchalam zolad wszystkim co mi podlazlo pod rece.Czyli;talerz zupy,bula,chrupki,czekolada,paczek,i talerz ryzu na mleku i to wszystko wciagnelam od 17 do 20:szok:Jutro na wage nie staje:eek::baffled:
Irisson to chcesz wazyc 50 kg:angry:?Ja poprzestane na 65 (chyba w nastepnym wcieleniu).W tej wadze najlepiej sie czuje.

Jeeeju aż mi się głupio zrobiło jak tu zajrzałam, Dziewczyny widzę robicie coś w kieruku zrzucenia wagi a ja skończyłam z ćwiczeniami:zawstydzona/y: Niby miałam powód ,bo zaczęło mnie boleć podbrzusze i jakieś plamienie się pojawiło więc pomyślalam ,że znów przeciążyłam się...Ehhh zreszta nie ma czasu nawet ostatnio na ćwiczenia:/ ale ale są i plusy tego braku czasu, bo nie mam go też na to aby podjadać:-D
i u mnie wyglada to tak:
przed ciąża 47
w ciąży 61
po szpitalu51
potem 46
poźniej znów 48(od tabletek?)
a wczoraj 47
więc niby wychodzi na to ,że wyszłam na zero;)
Jakby się udało jescze 2kg zrzucić to byłoby super:-D i coś mi się wydaje ,że lepiej wyjdę na MŻ niż na ćwiczeniach które przegryzam ciasteczkami;p

reklama
Doti nie chcesz wiedzieć ile ważę, w ogóle mam takie odchyły wieczorem ważę 3kg więcej niż rano, bezsensu

Asia
jak ty myślisz, jak skończę jedzenie ok. 20 mogę sobie zaburzyć laktację? oczywiście zostaję przy moim wieczornym karmi, bo bez tego mi cycki by nie pociągnęły, ale sama nie wiem czy ograniczać jedzenie, zwłaszcza to wieczorne, zdarza mi się zjeść ok 22 :zawstydzona/y:

Agnes 47kg to strasznie mało, no chyba że masz 150cm wzrostu, to jeszcze jakoś potrafię zrozumieć, moja siostra przy 170 raz tyle ważyła, jesu jak ona źle wyglądała, jakby chora była :no: tylko ją tak stres ładnie odchudza

Do góry