reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ładna mama po ciąży - ćwiczenia, kosmetyki, moda

Asia kurde właśnie karmi sączę, od nich też nie chudnę :confused2: no ale laktacja za to ok :tak:

Doti postaw sobie cel, ja się zapuściłam, sama nie wiem czemu i teraz czas na zmiany, a nie na narzekanie :tak::tak:

reklama
Ja sie poddaje.Za cholere nic nie schudne zanim przyjedzie.Dwa dni waga spadkowa ladnie stala w miejscu,wyobrazalam sobie ze dzis zobacze jeszcze wiekszy spadek a tu co?jajco!znow pol kg wiecej.I po co sie meczyc:wściekła/y:Niestety ja nie z tych co latwo chudna.Pewnie cwiczenia i brak slodyczy to dla mnie za malo.Jeszcze dieta jakas potrzebna.I zmierzylam brzuch to zamiast mniejszy,centymetr wiekszy sie zrobil wrrr

Ostatnia edycja:
wytrzymałam wczorajszy kryzys dziś 7 dzień bezwęglowodanowy. Spowiadam się tu żebym kopa dostała. Bo obiad u mamy na 13 osób i podwieczorek będzie ciężko. Muszę paczkę słonecznika zakupić.

Co myslicie o pasach i masazerach wyszczuplajacych na baterie np abgymnic?czy to bezpieczne?skuteczne?moze pas by za mnie cwiczyl:rofl2:

ja ustawiłam sobie moją siłownie na 19, bo jednak Laura mi przeszkadza w ćwiczeniach, sama by chciała tylko siedzieć na "rowerku" :tak: do słodkiego mnie odrzuca, jak sobie pomyślę ile po czekoladce musiałabym pedałować na orbitreku :rofl2:
zna ktoś jakiś krem dobry ujędrniający do brzucha? w rozsądnej cenie :sorry:

Doti te pasy to ściema :-p

doti, nie ma tak łatwo, tzreba się napracować, a zrucanie kg to ciężka praca.
Ja np. jestem przeciwniczką diet wszelakich, a najbardziej tych opieracjących się na jednym skłądniku no. białko i zwolenniczką ruchu w każdej postaci i racjonalnego odżywiania. Musisz zmienić sposób żywienia, bez tego ani rusz. Jak chcesz to jak się ogarnę z egzaminami to mogę Co ułożyć jakiś przykładowy jadłospis, tak żebyś chudnęła zdrowo i miała doatarczone wszytko co trzeba. Aha i podstawa mało a często, śniadanie zawsze, kolacja też ale mała i najpóźniej o 19.

reklama
Do góry