reklama
Ja sie poddaje.Za cholere nic nie schudne zanim przyjedzie.Dwa dni waga spadkowa ladnie stala w miejscu,wyobrazalam sobie ze dzis zobacze jeszcze wiekszy spadek a tu co?jajco!znow pol kg wiecej.I po co sie meczycNiestety ja nie z tych co latwo chudna.Pewnie cwiczenia i brak slodyczy to dla mnie za malo.Jeszcze dieta jakas potrzebna.I zmierzylam brzuch to zamiast mniejszy,centymetr wiekszy sie zrobil wrrr
Ostatnia edycja:
kakakarolina
Fanka BB :)
wytrzymałam wczorajszy kryzys dziś 7 dzień bezwęglowodanowy. Spowiadam się tu żebym kopa dostała. Bo obiad u mamy na 13 osób i podwieczorek będzie ciężko. Muszę paczkę słonecznika zakupić.
ja ustawiłam sobie moją siłownie na 19, bo jednak Laura mi przeszkadza w ćwiczeniach, sama by chciała tylko siedzieć na "rowerku" do słodkiego mnie odrzuca, jak sobie pomyślę ile po czekoladce musiałabym pedałować na orbitreku
zna ktoś jakiś krem dobry ujędrniający do brzucha? w rozsądnej cenie
Doti te pasy to ściema
zna ktoś jakiś krem dobry ujędrniający do brzucha? w rozsądnej cenie
Doti te pasy to ściema
doti, nie ma tak łatwo, tzreba się napracować, a zrucanie kg to ciężka praca.
Ja np. jestem przeciwniczką diet wszelakich, a najbardziej tych opieracjących się na jednym skłądniku no. białko i zwolenniczką ruchu w każdej postaci i racjonalnego odżywiania. Musisz zmienić sposób żywienia, bez tego ani rusz. Jak chcesz to jak się ogarnę z egzaminami to mogę Co ułożyć jakiś przykładowy jadłospis, tak żebyś chudnęła zdrowo i miała doatarczone wszytko co trzeba. Aha i podstawa mało a często, śniadanie zawsze, kolacja też ale mała i najpóźniej o 19.
Ja np. jestem przeciwniczką diet wszelakich, a najbardziej tych opieracjących się na jednym skłądniku no. białko i zwolenniczką ruchu w każdej postaci i racjonalnego odżywiania. Musisz zmienić sposób żywienia, bez tego ani rusz. Jak chcesz to jak się ogarnę z egzaminami to mogę Co ułożyć jakiś przykładowy jadłospis, tak żebyś chudnęła zdrowo i miała doatarczone wszytko co trzeba. Aha i podstawa mało a często, śniadanie zawsze, kolacja też ale mała i najpóźniej o 19.
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
doti, (...) jak chcesz to jak się ogarnę z egzaminami to mogę Ci ułożyć jakiś przykładowy jadłospis, tak żebyś chudnęła zdrowo i miała doatarczone wszytko co trzeba.
ja też chcę, ja też!! :-)
reklama
Podziel się: