reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ładna mama po ciąży - ćwiczenia, kosmetyki, moda

Asia kurde właśnie karmi sączę, od nich też nie chudnę :confused2: no ale laktacja za to ok :tak:

Doti postaw sobie cel, ja się zapuściłam, sama nie wiem czemu i teraz czas na zmiany, a nie na narzekanie :tak::tak:

reklama
Ja sie poddaje.Za cholere nic nie schudne zanim przyjedzie.Dwa dni waga spadkowa ladnie stala w miejscu,wyobrazalam sobie ze dzis zobacze jeszcze wiekszy spadek a tu co?jajco!znow pol kg wiecej.I po co sie meczyc:wściekła/y:Niestety ja nie z tych co latwo chudna.Pewnie cwiczenia i brak slodyczy to dla mnie za malo.Jeszcze dieta jakas potrzebna.I zmierzylam brzuch to zamiast mniejszy,centymetr wiekszy sie zrobil wrrr

Ostatnia edycja:
wytrzymałam wczorajszy kryzys dziś 7 dzień bezwęglowodanowy. Spowiadam się tu żebym kopa dostała. Bo obiad u mamy na 13 osób i podwieczorek będzie ciężko. Muszę paczkę słonecznika zakupić.

Co myslicie o pasach i masazerach wyszczuplajacych na baterie np abgymnic?czy to bezpieczne?skuteczne?moze pas by za mnie cwiczyl:rofl2:

ja ustawiłam sobie moją siłownie na 19, bo jednak Laura mi przeszkadza w ćwiczeniach, sama by chciała tylko siedzieć na "rowerku" :tak: do słodkiego mnie odrzuca, jak sobie pomyślę ile po czekoladce musiałabym pedałować na orbitreku :rofl2:
zna ktoś jakiś krem dobry ujędrniający do brzucha? w rozsądnej cenie :sorry:

Doti te pasy to ściema :-p

doti, nie ma tak łatwo, tzreba się napracować, a zrucanie kg to ciężka praca.
Ja np. jestem przeciwniczką diet wszelakich, a najbardziej tych opieracjących się na jednym skłądniku no. białko i zwolenniczką ruchu w każdej postaci i racjonalnego odżywiania. Musisz zmienić sposób żywienia, bez tego ani rusz. Jak chcesz to jak się ogarnę z egzaminami to mogę Co ułożyć jakiś przykładowy jadłospis, tak żebyś chudnęła zdrowo i miała doatarczone wszytko co trzeba. Aha i podstawa mało a często, śniadanie zawsze, kolacja też ale mała i najpóźniej o 19.

reklama
Do góry