reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ładna mama po ciąży - ćwiczenia, kosmetyki, moda

Ja mam wielką prośbę, nie mogę nigdzie dostać tych ćwiczeń Ewy Ch., które polecacie, czy ktoś mógłby mi je wysłać?
mam jeszcze do zrzucenia jakieś 7 kg, masakra :eek:

reklama
Watek cos przymiera... czy to znaczy, ze cwiczenia nas opuscily??? Ja wczoraj odnioslam porazke - len na calego. Dzis za to udalo mi sie zaliczyc cwiczenia :)
Takze tygodniowy bilans 5/7 dni z cwiczeniami.

Nie ćwiczę wcale...Masakra. Nie myślałam, że będę w stanie doprowadzić się do takiego kondycyjnego upadku, a to zapewne dopiero początek, bo ćwiczeniowe niechciejstwo postępuje :baffled:

Ja niby ćwiczę tą 6W,ale co z tego jak właśnie wcinam czipsy(pierwsze po porodzie, nie powstrzymałam się:zawstydzona/y:), wczoraj zaś babcia wpadła na herbatę z rurkami z kremem...ćwiczenia ćwiczeniami,a obżarstwo swoją drogą:-D

Irisson, moja kolezanka miala orbitreka, po kilku latach stania i zbierania kurzu zostal sprzedany. Szkoda, ze nie dala mi cynka, bo pewnie bym odkupila :)
Ja sama nie mam, ale tez chcialabym miec. Pytanie, czy bede korzystac regularnie i kiedy mi sie znudzi??? Bo jednak w jakims klubie fitness to sie idzie cwiczyc, szczegolnie jak sie placi kase, to sie wykorzystuje czas tak jak trzeba. Na razie kupilam sobie pilke taka gimnastyczna w rossmannie za 25 PLN w promocji. 2 tyg lezala w pokoju Juniora, a wczoraj poszukalam sobie kilka cwiczen na brzuch z pilka. No i musze powiedziec, ze cwiczenia z pilka sa dla mnie bardzo trudne. Wiecej bede pisac o tym na blogu, jak sie zmobilizuje, bo blog przymiera...

Agnes, ja tez wpierdzielam jak dzika. W ogole to maz zawsze jak jest na zakupach to pyta, czy beda jacys goscie u nas i kupuje ciasteczka 'dla gosci', ktore wpierdzielamy w kilka minut wieczorem. Najlepiej podchodzi nam paka czekoladowych Hitow... ale przynajmniej czasem rusze pupsko do cwiczen chociaz Junior budzi mi sie w nocy co dwie godz i w dzien jestem malo zywa...

u mnie nie ma fitnesu z prawdziwego zdarzenia, musiałabym dojechać z 20km gdzieś i tak kombinuję, ale przeliczyłam budżet, w tym miesiącu kasy nie mam, więc problem się rozwiązał :-p

reklama
Pokah u mnie podobnie, będąc na zakupach zawsze kupujemy coś ,,dla gości''...tyle ,że goście nie zdąrza tego zjeść ,bo ja jestem pierwsza, wieczorkiem przed tv lub laptopem fajnie coś chrupać:-D
ja nadal 6W ( może nie tak ,efektywnie' jak powinno być , bo np.Mały chyba bardzo nie lubi jak mama ćwiczy ,bo akurat wtedy ma ochotę na zabawę i marudzi, no ale dobrze ,że w ogóle ,d*** ruszam do ćwiczeń:-D)

Myślałam ostatnio o jakiejś diecie, ale wątpie ,żeby to przeszło...rzadko kiedy udaje mi się jeść o regularnych porach,a to najważniejsze....

Do góry