reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ładna mama po ciąży - ćwiczenia, kosmetyki, moda

A ja wczoraj miałam dostawę mąki eco chlebowej i dziś popełniłam 12 bułek pół słodkich do burgerów z sezamem, ehhh i jak tu nie tyć, już 2 zjadłam, a wołowina na burgery dopiero się robi:-( Jeszcze mi się od M oberwało, że to moja wina, że on tyje.

Ostatnia edycja:
reklama
Niepotrzebnie wweszlam na ten watek.Tylko sie zdolowalam zdjeciem K4rol4.Normalnie cale zycie marzylam o takim brzuchu ale u mnie to nierealne bo mam otylosc brzuszna no i ciagle mi wysadza po jedzeniu.
Dzag sorki ale usmialam sie z tych 66 w lydce.Z ciekawosci zmierzylam swoje udo.Nie bede sie chwalic:wściekła/y:A brzych nad pepkiem mam bez oszukiwania 110 bo boczki tez mi wywalilo.
Kobiety ratujcie .Co z tym zrobic.Mialam cwiczyc ale ostatnio nawet od chodzenia jestem cala zlana potem .Nie wiem co sie dzieje.Mialam dzis zmierzyc cukier ale glukometr mi nawalil.
Wczoraj od mamy przywiozlam steper.Bede miala co odkurzac:sorry2:

doti- przy odkurzaniu też sie spala kalorie :p

a ja przestałam w ogóle ćwiczyć... ale mi staryczło zapału, na trochę pponad tydzień, porażka jakaś:baffled: za to zorbiłam ciasto 3 bita i wpierniczam równo a to ma chyba ze 1000 kcal w kawałku... niech mnie ktoś walnie żebym oprzytomniała:nerd:

Asia mi mąż wczoraj przywiózł mc chickensy .a też mam co zrzucać co prawda waga przedciaziwa ale 5 by się przydało zrzucić i ten brzusio poporodowy

Przyznaję szczerze,że mam 5 dni 6W zaliczone... w weekend niestety nie dałam rady ,bo maiałam zjazdy na uczelni i po całych dniach mnie nie było mnie w domu, wracałam późnym wieczorem(z dojazdem). Ale dziś zamierzam nadrobić. jeden zestaw zrobię popoludniu a drugi jak zwykle wieczorem;)

reklama
Dziewczyny, wstawiłam całą masę ubrań na Allegro. Może coś Was zainteresuje. Na razie same góry, jutro jadę ze spódnicami i spodniami. Będę też miała męskie koszule, kurtki skórzane i gajery, nawet jakieś Lagerfeldy mają do mnie zajechać. Wszystko nowe, albo prawie nowe, nie noszone.
www.allegro.pl/listing/user.php?us_id=1094228

Do góry