reklama
A mój M mówi do mnie, że wie co chce na prezent urodzinowy- że mam się zapisać znów na spinning bo tak to zawsze uwielbiałam No i wracam na rowerek do mojego ulubionego Jarka, jeden dzień na 20.30, a drugi na 7, M będzie na 9.30 szedł wtedy do pracy. Strasznie się cieszę, nie chodzi o wagę bo to ok, ale taki power na cały dzień jakie daje porządne zmęczenie się, aż chce się żyć.
irisson, a może bieganie? ja swojego czasu biegałam rano, potem z M biegaliśmy wieczorami,a potem chodziłam rano na spiningi.
irisson, a może bieganie? ja swojego czasu biegałam rano, potem z M biegaliśmy wieczorami,a potem chodziłam rano na spiningi.
gosha_88
Fanka BB :)
ja też kiedyś biegałam i nawet to lubiłam, ale przyszła zima i przestałam i oczywiście nie zaczęłam od wiosny bo po co rany jaki ja jestem leń obrzydliwy
irrison ten mi kupił Orbitrek magnetyczny Sapphire (2764315924) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. zobaczymy jak sie sprawdzi, na pewno gorszy niż te w siłowniach ale myśle że na użytek domowy będzie akurat
irrison ten mi kupił Orbitrek magnetyczny Sapphire (2764315924) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. zobaczymy jak sie sprawdzi, na pewno gorszy niż te w siłowniach ale myśle że na użytek domowy będzie akurat
w pomiarach wagowych nic, a to przede wszystkim dlatego, ze niczego sobie nie odmawiam niestety.
W brzuchowych pomiarach na razie niewiele. jedyne co to to ze mam kontole nad miesniami brzucha coraz wieksza i moge go wciagnac. tuz po cc bylo to nie mozliwe. Rano brzuch jest ok, pozniej w miare jedzenia zawartosc robi tzw. PLUM i brzuch rosnie.
nadal jak robie niektore cw to widze ze miesnie w rozsypce sa dalej. Jak napinam to mam po srodku taki stozek z brzucha tzw. kopiec kreta takze cwiczen duzo przede mna. Polecam pilke fitness - fajna sprawa i po cw czuc, ze sie cos robilo.
Orbitreka zazdroszcze. Ja nadal nie wiem, jak dlugo bym go uzywala. Moze na gwiazke po prostu kupie hulahop z masazerami... Ale najlepiej by bylo dla mnie po prostu mniej zrec.
Planuje za to jakies zajecia w klubie. Moja siostra ma karte multisportu i non stop gdzies lazi. Ostatnio byla na tancu na rurze i mowi, ze zakwasy po tym gigantyczne. No ale to cwiczenia wlasnie raczej izometryczne, wiec pracuja cale grupy miesni.
W brzuchowych pomiarach na razie niewiele. jedyne co to to ze mam kontole nad miesniami brzucha coraz wieksza i moge go wciagnac. tuz po cc bylo to nie mozliwe. Rano brzuch jest ok, pozniej w miare jedzenia zawartosc robi tzw. PLUM i brzuch rosnie.
nadal jak robie niektore cw to widze ze miesnie w rozsypce sa dalej. Jak napinam to mam po srodku taki stozek z brzucha tzw. kopiec kreta takze cwiczen duzo przede mna. Polecam pilke fitness - fajna sprawa i po cw czuc, ze sie cos robilo.
Orbitreka zazdroszcze. Ja nadal nie wiem, jak dlugo bym go uzywala. Moze na gwiazke po prostu kupie hulahop z masazerami... Ale najlepiej by bylo dla mnie po prostu mniej zrec.
Planuje za to jakies zajecia w klubie. Moja siostra ma karte multisportu i non stop gdzies lazi. Ostatnio byla na tancu na rurze i mowi, ze zakwasy po tym gigantyczne. No ale to cwiczenia wlasnie raczej izometryczne, wiec pracuja cale grupy miesni.
gosha_88
Fanka BB :)
pokah, właśnie mi przypomniałas jak to po cesarce było, ja ponad pół roku nie mogłam normalnie brzuszków robić takie mialam słabe mięśnie. Myślałam wtedy że to przez ciąże sie rozciągneły i dlatego, ale teraz po naturalnym tego nie mam, od początku trzaskam wszystkimi ćwiczeniami więc to jednak w moim przypadku wina nacięcia.
Asia ja tak myślałam o tym bieganiu, może faktycznie trzeba się zmusić, rano odpada, bo mąż do pracy się szykuje i dzieci nie ogarnie, a po jego pracy to sama nie wiem, bym musiała koło 21 iść, a to ciemno i niebezpiecznie
irisson, ja biegałam zupełnie rano ale wtedy też było ciemno, ale może daloby się żeby raz w tyg mama przyszła wieczorem, a Ty z M na bieganko, albo na początek marszobieg, z przerwami na trucht bo tak się zaczyna.
goscha, my zaczynaliśmy bieganie w zimie na Bloniach ale dla mnie nic nie równa się spinningowi uwielbiam to i cieszę się na te zajęcia jak głupia
goscha, my zaczynaliśmy bieganie w zimie na Bloniach ale dla mnie nic nie równa się spinningowi uwielbiam to i cieszę się na te zajęcia jak głupia
koło mnie jest komis i dzisiaj na spacerze wyczaiłam, że mają orbitreka, jutro mi mąż wyczai czy nie jest zmasakrowany, jak będzie ok, to kupuję, 150zł jak na razie to najlepsze rozwiązanie u mnie, z jednej strony będzie mi klamot zagracać, ale z drugiej gruba szanowna też mi przeszkadza
reklama
Podziel się: