reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ładna mama po ciąży - ćwiczenia, kosmetyki, moda

reklama
Wczoraj zaczęłam 6W, narazie to pikuś, zobaczymy co będzie dalej:p
K4rol4 tak jak obiecałam -fotka;P Teraz Twoja kolej;)
30102012098.jpg

O, odwazne dwie dziewczyny.
k4rol4, ile masz w pepku cm? bo chcialabym chyba tyle miec :p
ja niestety sob, niedz, pn, wt zero cwiczen, wczoraj co prawda zrobilam generalne sprzatanie, ale moj brzuch chyba z tych cwiczen niewiele skorzystal, no i wczoraj ciasteczka HITy :/
Dzis obiecuje sobie zrobic Ewke i do onca tyg juz robic!!!

K4rol4 zgiń, przepadnij, ty masz rewelacyjne ciało, oj żeby mój nie widział, że po 2 ciążach można TAK wyglądać, no zazdraszczam i dalej grubnę, ehh Agnes ty też niczego sobie :-D

no ja nie narzekam na moj brzuch jesli chodzi o wielkosc...narzekam tylko na wiszaca skore ;) jak stoje to jest ok,ale jak usiade to flak sie robi i mozna ja lapac i ciagnac :p z tym chce cos zrobic ;) trafilam na dobre geny w mojej rodzinie chyba bo mama tez po dwoch ciazach i szczupla. a uwierzcie lub nie...jem naprawde sporo i niestety duzo slodyczy, w ciazy to w ogole szalenstwo bylo :p ale jakos sie udalo. a w pepku mam ok 77cm.

O jaa, zazdroszczę figur :tak:

K4rolk4 no to właśnie 6w będzie dla ciebie najlepsza :tak:

I zainspirowana twoim postem zmierzyłam sobie w końcu brzuch i się zdołowałam - mam o 10 cm więcej niż ty :szok::baffled:

U mnie 2 kg mniej, dieta jest, ćwiczeń brak :baffled: Ćwiczyłam, nawet miałam zakwasy :-D, ale niestety wysiadł mi kręgosłup i wylądowałam u ortopedy, teraz czekają mnie zabiegi i 2 x w tygodniu basen. Chyba zostanę już grubasem ;-)

Agnes, K4rolk4 szczupaki jesteście! Bomba:-D

U mnie jakoś motywacji do ćwiczeń brak. Nie mogę się zupełnie zebrać, żeby wrócić do biegania - szczyt. Nic nie działa. Nawet te moje 86 z wciągniętym brzuchem miast przedciążowych 74 w talii nie daje kopa :angry:
Do tego wciągam jak prosię:confused2:

Powinnam też coś z cyckami zdziałać, bo prezentują się teraz paskudnie...Znacie jakieś dobre ćwiczenia na "klatę"? Nie wiem, albo kremy jakieś, czy coś?

reklama
No figurki niczego sobie, k4rola, ja mam w pępku 66 i płaski ale jak siedzę to też jest trochę tłuszczyku. Ja tam się nigdy nie odchudzałam, ale wiele lat uprawiałam regularnie 4 razy w tyg ścianka, rower, bieganie, siatka nawet pół zawodowo jeździłam na naratach, a tearaz wyjście na na 4 piętro bez zadzyszki nie przejdzie. Na wadzę, jest z 51 czyli ok, muszę zabrać się za jakieś aeroby żęby spalić ten tłuszczyk.

Do góry